Teşekkürler, hangi dükkana isterseniz kapım ve ışıklarım her zaman açık...:mrgreen:
amma koptu yahu mt. Alp abi özgür abi sattı motorları organize kalmadı. Nerde geçen senelerin ateşi ruhu. Size bir teklifim var Çeşme taraflarında bir dalış okulunda çalışıyorum aynı zamanda cafe de burası, haydi atlayın gelin hem sağlam bir yol yapmış olursunuz hemde ister çadır keyfiyle kamp havası istersenizde pansiyonda güzel bir haftasonu tatil hediye edin kendinize. eee ne dersiniz?
Utkubey YBR ye plakayı taksın biz geliriz dostum her türlü uyar yani:cat: saolasın teklifin için :rendeer:amma koptu yahu mt. Alp abi özgür abi sattı motorları organize kalmadı. Nerde geçen senelerin ateşi ruhu. Size bir teklifim var Çeşme taraflarında bir dalış okulunda çalışıyorum aynı zamanda cafe de burası, haydi atlayın gelin hem sağlam bir yol yapmış olursunuz hemde ister çadır keyfiyle kamp havası istersenizde pansiyonda güzel bir haftasonu tatil hediye edin kendinize. eee ne dersiniz?
bi sende bu kadar istek var zaten metin abi ama seninde iş koşulları.. ama eğer bu tarafllara gelirsen,z mutlaka haberim olsun, izmir, çeşme alaçatı her türlü olur