[Kütahya - MT]

Nereye gelelim Atatürk bulvarınamı,Atakentin karşısınamı?:) İki dükkanda ışıl ışıl maşallah :)

Teşekkürler, hangi dükkana isterseniz kapım ve ışıklarım her zaman açık...:):mrgreen:

Utkuyu al bende ömeri alayım p.tesi günü yani yarın çavdarhisara gidelim aizoniyi gezdirelim çocuklara hadi. Gelmek isteyen varsada yazsın buraya arkadaşlar:cat:

amma koptu yahu mt. Alp abi özgür abi sattı motorları organize kalmadı. Nerde geçen senelerin ateşi ruhu. Size bir teklifim var Çeşme taraflarında bir dalış okulunda çalışıyorum aynı zamanda cafe de burası, haydi atlayın gelin hem sağlam bir yol yapmış olursunuz hemde ister çadır keyfiyle kamp havası istersenizde pansiyonda güzel bir haftasonu tatil hediye edin kendinize. eee ne dersiniz?

amma koptu yahu mt. Alp abi özgür abi sattı motorları organize kalmadı. Nerde geçen senelerin ateşi ruhu. Size bir teklifim var Çeşme taraflarında bir dalış okulunda çalışıyorum aynı zamanda cafe de burası, haydi atlayın gelin hem sağlam bir yol yapmış olursunuz hemde ister çadır keyfiyle kamp havası istersenizde pansiyonda güzel bir haftasonu tatil hediye edin kendinize. eee ne dersiniz?

Vay Ömer burlardaymış bak. :bounce:
Valla Ömer milletin hertarafına sürdüğü zaman :cherry:
bende malesef bulunmuyoo. :p
Zamanım olsa bak neler yapacağım da yok işte...

bi sende bu kadar istek var zaten metin abi ama seninde iş koşulları.. ama eğer bu tarafllara gelirsen,z mutlaka haberim olsun, izmir, çeşme alaçatı her türlü olur

Utkubey YBR ye plakayı taksın biz geliriz dostum her türlü uyar yani:cat: saolasın teklifin için :rendeer:

bi sende bu kadar istek var zaten metin abi ama seninde iş koşulları.. ama eğer bu tarafllara gelirsen,z mutlaka haberim olsun, izmir, çeşme alaçatı her türlü olur

Benim anca Eylül de o taraflara gelme ihtimalim var. Onda da
bakacağız ne tarafa gideceğiz diye??? Yolum düşecek olursa
muhakkak ulaşırım...:cat:

Sayfa yaşamıyor artık Alp. Bitkisel hayatta
Bizde uğraşmasak mı fişini çekelim bitsin, ne dersin...

yok abi birazcık organize olabilsek herşeye çözüm olacak ama.Az kaldı abi bi motosiklet alayim de

Beyine oksijen gitmiyo, ondan bitkisel hayata girdi.
Sen bi motosiklet al bakalım Alp, ondan sonra bi
bakalım son duruma...:)

abi az kaldı bi motosiklet alayım milleti rahatsız etmeye başlıyacagım.Kurtuluş yok benden:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar