[Kütahya - MT]

Aslında kütahya'da potansiyelde var, zamanında özgür diye bir arkadaşla tanışmıştım, o da frig vadisine falan gittiklerini söylemişti, bir birleşim yapsak güzel olabilir zira birdahaki hafta çarşambaya kadar benim sınavlarım var..

:) Bilmiyorum metin abi massai grand eagle 250 si var.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:24 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:23 AM ----------

Daha ilk motora heveslendiğim zamanlar, kahve dünyasında otururken aşağıda bi kaç motor takılıyolardı, inip konuşmuştum o zaman, sonra görüştük bi kaç kez daha ama motor alınca görüşmek nasip olmadı...

Zaten, biraz massai den sıkılmış gibiydi, yeni birşey alır heralde... Bende bugün okula motorlamı çıksam diye düşünüyorum kara kara, yağmura yakalanmak var... Bakıcaz artık duruma göre...

ey kütahya milletinin insanları nerelerdesiniz alp sesin çıkmıyo bursadamısın yoksa.metin abi bu gün başı kalabalık tabi :pr:

Yok kimse yok. İki üç kişi bi ara gelip ceeeee deyip kaçıyo.
Yurdum insanı yok ortalıkta...

yok yok burdayımda finaller var biraz daha ders çalışırsam patlayacağım ama ne yapalım.

Yağmurlar hafta sonu ara verecek diyor dmi.gov.tr ama her gün değişiyor bu adamların tahminleri, muson iklimimi geldi ne olduysa, 1 aydır iyi yağıyor...

herkese iyi haftalar bir kaç gün sonra motora atlayıp ege yollarına düşüyüorum.Bir süre yokum sağlıcakla kalın dikkat edin kendinize:rendeer:

abi şimdi gördüm valla pazar benim için süperdi ama bu hafta ben çalışıyom dükkanda olucam bakım yapılcak olanı beklerim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar