[Kütahya - MT]

alp sınav sınav sınav alp hayat bi sınav gelip geçici böyle şeyler kasma pazar diye bişey yok her gün olabilir alp bu da bi sınav alp::zencii::::alkiis::::deliir::::pulp::::sos::::evil::::repci::::11122::::biggrinn::angry2::::piloot::::secreet:::unsure::::stretche::sapka::::sefereee::friends:::fool::::uzgunum:::jester::::eviiil::alp idare et artık bu sıcak ta sınav bu kadar oluyo

burda bulunanlar kütahyalımı acaba

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:01 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:58 PM ----------

kendi resmi siteniz yokmu sizin

Valla Alp bakıyorum ikimizden başka kimse yok. Sen ne zaman istersen gel
Atatürk Bulvarına çay çekirdek yaparız. :mrgreen::cat:

tamam abi 4 ten sonra geleyim,hadi kışın soğuk felan diyodukda şimdi havada sıcak ama megerse milletin ruhu donmuş :(

Formda bir sessizlik hakim gerçekten.Ben şuan ayvalıktayım,ordan izmir kuş adasına geçmeyi düşünüyorum.Ardındanda 19-20-21 haziran uluslararası C.C.C. (custom,cruiser,chopper) festivaline geçmeyi düşünüyorum.

Seyahat sorunsuz geçiyor,en büyük sıkıntı radar:p

Bu arada EMOK festivali hazırlıkları ne alemde Alp geliyorsun dimi??

Selam arkadaşlar :)Kütahyamızda diğer illere göre az ve sınırlı olan şu yaz günlerinde şöyle bi bi araya gelsek tanışşsak hatta belkide iki adım ötemizde olan ve ailemizin diğer üyelerinin ve pek çok motorcu kardeşimizin gezip gördüğü frig vadisine doğru bi gezi yapsak nasıl olur sizce?:silent:

Formda bir sessizlik hakim gerçekten.Ben şuan ayvalıktayım,ordan izmir kuş adasına geçmeyi düşünüyorum.Ardındanda 19-20-21 haziran uluslararası C.C.C. (custom,cruiser,chopper) festivaline geçmeyi düşünüyorum.

Seyahat sorunsuz geçiyor,en büyük sıkıntı radar:p

Bu arada EMOK festivali hazırlıkları ne alemde Alp geliyorsun dimi??
İzin çok herhalde Emrah :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar