yoldaki bendim; sınava gidiyordum ondan durmadım..
dün kimseler yoktu 3 kişiydik ki onlar kendilerini biliyorlar zaten
sınavdan gelirken yolda yağmura tutuldum; kurumaya çalışıyorum.. sözde sınavdan sonra dolaşacaktım![]()
senin motorun yanına parkettim bende.sınavdan erken çıktığım halde sen benden de erken çıkmışsın vallaa:mrgreen:
bugünkü hava nasıldı ya sınavdayken hava patladı sınavı unutup geri dönüşü düşünemye başladım. kampüsten bi çıktım rüzgar deli esiyo bi de yağmur başlayınca yollarda göller oluşmuş.kamyoncu dayıda 80 civarı giderken sollamaya kalktı beni vizör çamurlu su:cyclopsan önümü göremedim biran.şehre vardığımda sırıl sıklam olmuştum... ama iyi bi tecrübe oldu....
dün akşam ki buluşmada 3 kişiydik walla!
nesse bu hafta yağmurlar sona erecekmiş sanırsam hadi bakalım....
Aslında olur mu olmaz mı bilmiyorum ama ortaya bi fikir atayım.. Benim 22 Nisan'da Kocaeli'nde konserim var.. Eğer bi körfez havası almak isteyen olursa bi gün önceden gidip biraz deniz kokusu alabiliriz... Molalar,güzergah,konaklama gibi şeyler konuşulur... 22sinde de konsere gider coşup,coştururuz.. Sonra da geri dönülür.. Ne der bu işe Kütahya???
kızım akıllı ol bak herkez beyaz bayrak cekebilir ama ben cekmem bilirsin ne o heyytttt filan :cherry:
????????? anladıysam bişey mudanyalı olayim.dağılalım mı?
Hehhhh sanki ışığa gelen bi kelebek gördüm sanki.:queen::queen::queen:
Gördün gördün ama kelebek değil cırcır böceğiymiş...:bounce::bounce:
Hadi bakalım hoşgeldin.
cırcır böceğinden okyanusa 1,2 duyuyormusun sesim gelürmüüeh demekki bu yaz gene cırcır ötecem hehe
eh banada bu yakışışır öle delmi kanka:queen::rendeer::bounce::cherry::mrgreen::cat::queen::bounce::wiinkk:bol cırlamalı bi sezon dileklerimle:rendeer:
selamunaleyküm.....:cherry:
igaç merhaba bendede regal raptor var. bigün görüşelim ok. bu fun clubun adresi varmı ya sende ben bulamadım bu arada sende yeni almışın herhalde hayırlı olsun....