[Kütahya - MT]

geziye çıktığınız gün yani pazar günü akşam 19:30 da mesaim bitiyor :D gelmemiş olsanızda ben sizi karşılamak için çıkarım :D:D:D cumartesi akşamı herkes motorunu getirsin bencede gerçi ben ancak 20:45 de gelirim o zamana kadar çaylarınızı demlenin :salut: hadi hayırlı olsun....
artı metincim kelebek demişsinde kelebek gibi uçarım arı gibi sokarım :queen::queen:

geziye çıktığınız gün yani pazar günü akşam 19:30 da mesaim bitiyor :D gelmemiş olsanızda ben sizi karşılamak için çıkarım :D:D:D cumartesi akşamı herkes motorunu getirsin bencede gerçi ben ancak 20:45 de gelirim o zamana kadar çaylarınızı demlenin :salut: hadi hayırlı olsun....
artı metincim kelebek demişsinde kelebek gibi uçarım arı gibi sokarım :queen::queen:

Tamam sen arı olda ne ile sokacaksın yaneeee o düşündürüyo.
Anladın sen onu. :queen::queen::queen::queen::queen::bounce::cat:
Allahın Fırfırı...

İmza:
İmza yok, parmak bassam olur mu????:cat:

büyük olmasa da baya iyi bi su akıntısı vardı.tamam kabul ediyorum şelale değilde şelalecik olabilir heralde:mrgreen: tövbe bidaha tam araştırmadan bişey demiyeceğim.

Son düzenleme:
abi bilmiom valla naapacaz şimdi saat 10 a gelio aksam ama cok sıcak dışarısı ve motosiklet yatıo resmen garajda o da bunalmıştır bence:)

cumartesinden gidip gece konaklayabileceğimiz bişiyler yapsak yaaa...

bi ara kamp falan lafı dönüyodu?

eskişehirden slm.lar:):):):)

haa bu arada motorun depoya pislik kacmış ondanmış derdi...
depoyu söküp temizlediler...
şimdi canavar gibi valla :)

Son düzenleme:
şimdi ben anlamadım. nereye ne zaman gidilio. perşembe akşamı var :) cuma,ctesi,pazar.........:silent::silent::queen::queen: hepsine varım:p

metincim ilk önce şu suziki yi değiştir yani motorum kısmından. senin honda shadowwwwwwww un var alışması biraz zor ama :p :D ayrıca arkadaşlar dün akşam 2 saat boyunca motorla dolaştım sevgili artcımla bidenemle beraber bir kişiye bile rastlamadım hava güğz<el herkes evde vadi izliyor ayıptır yapmayın bööle şeyler bu akşam yine dolaşacam kimseyi göremezssem tekerinize sıkarım :D:D:D bu akşam saat 9 da sakra cafe de buluşalım ok.... yarın akşamda okyanusun üzerindeki çay ocağında buluşalım..... pazar günü geziye gelemeyecem ya kota doldurmaya çalışıyorum :D:D:D:D

şöyle bi hamam sefası mı yapsak ki? (bu sefer şelale felan yok ama:mrgreen:)
cumartesi saat:21:00 diyelimmi? yer aynı çay ocagı musait heralde.

hamam süper olur yaa

ben yarın aksam gelemem ama aksam saati ve gidilecek yerleri yazarsınız dimi?:)

bide hayati abinin şu kamp haberini tartışmak lazım gibi ii olurdu ...

yarın aksam bi konusun ben size uyarım.:cat:

Son düzenleme:
BEN 7/24 hazırım... zaten her akşam geziyorum ama kimseye rastlayamıyorum.. alpi görüyorus adam heryere pickup la gidiyor olm ofroadcı ol alla alla motorun nirde???

hacı yaşlandık mı ne ?soguk vuruyo ondan sonra çalışmak ölüm oluyo.hava biraz ısınsın üzerinden inmem bundan sonra motorun.

BEN 7/24 hazırım... zaten her akşam geziyorum ama kimseye rastlayamıyorum.. alpi görüyorus adam heryere pickup la gidiyor olm ofroadcı ol alla alla motorun nirde???

Ne o Fırfır Bankamatik gibisin. 7/24 x 365 gün filan banka reklamı gibim
olmuş :queen::queen::queen::queen::queen::queen:

beyler gece 12 de katılırım size

bu arada nice yıllara beyler motosiklet netin 5. yıldönümü bugün :bestmt::bestmt:alp hiç hatırlatmıyosun::miiz1::::miiz1::

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar