[Kütahya - MT]

igaç merhaba bendede regal raptor var. bigün görüşelim ok. bu fun clubun adresi varmı ya sende ben bulamadım bu arada sende yeni almışın herhalde hayırlı olsun....

yoldaki bendim; sınava gidiyordum ondan durmadım..
dün kimseler yoktu 3 kişiydik ki onlar kendilerini biliyorlar zaten :)

sınavdan gelirken yolda yağmura tutuldum; kurumaya çalışıyorum.. sözde sınavdan sonra dolaşacaktım :)

senin motorun yanına parkettim bende.sınavdan erken çıktığım halde sen benden de erken çıkmışsın vallaa:mrgreen:

bugünkü hava nasıldı ya sınavdayken hava patladı sınavı unutup geri dönüşü düşünemye başladım. kampüsten bi çıktım rüzgar deli esiyo bi de yağmur başlayınca yollarda göller oluşmuş.kamyoncu dayıda 80 civarı giderken sollamaya kalktı beni vizör çamurlu su:cyclopsan önümü göremedim biran.şehre vardığımda sırıl sıklam olmuştum... ama iyi bi tecrübe oldu....

dün akşam ki buluşmada 3 kişiydik walla!

nesse bu hafta yağmurlar sona erecekmiş sanırsam hadi bakalım....

Son düzenleme:
Aslında olur mu olmaz mı bilmiyorum ama ortaya bi fikir atayım.. Benim 22 Nisan'da Kocaeli'nde konserim var.. Eğer bi körfez havası almak isteyen olursa bi gün önceden gidip biraz deniz kokusu alabiliriz... Molalar,güzergah,konaklama gibi şeyler konuşulur... 22sinde de konsere gider coşup,coştururuz.. Sonra da geri dönülür.. Ne der bu işe Kütahya???

mtk

senin motorun yanına parkettim bende.sınavdan erken çıktığım halde sen benden de erken çıkmışsın vallaa:mrgreen:

bugünkü hava nasıldı ya sınavdayken hava patladı sınavı unutup geri dönüşü düşünemye başladım. kampüsten bi çıktım rüzgar deli esiyo bi de yağmur başlayınca yollarda göller oluşmuş.kamyoncu dayıda 80 civarı giderken sollamaya kalktı beni vizör çamurlu su:cyclopsan önümü göremedim biran.şehre vardığımda sırıl sıklam olmuştum... ama iyi bi tecrübe oldu....

dün akşam ki buluşmada 3 kişiydik walla!

nesse bu hafta yağmurlar sona erecekmiş sanırsam hadi bakalım....

motorunu gördüm tabi; hatta park ederken. ama cam açılmadı.. :cherry:

dedim sınavdan sonra bi yoncalı falan yapar geliriz; benim sınav 40dk'ydı.. senin çok dersti galiba sınavım bittikten sonra 30dk bekledim; yağmur başlayınca kaçtım :)

Aslında olur mu olmaz mı bilmiyorum ama ortaya bi fikir atayım.. Benim 22 Nisan'da Kocaeli'nde konserim var.. Eğer bi körfez havası almak isteyen olursa bi gün önceden gidip biraz deniz kokusu alabiliriz... Molalar,güzergah,konaklama gibi şeyler konuşulur... 22sinde de konsere gider coşup,coştururuz.. Sonra da geri dönülür.. Ne der bu işe Kütahya???

vakit müsait olursa olabilir pekala..

Son düzenleme:

mtk

şu güzelmiş aslında hem 4 adet..

MOTOROLA PMR 5022
Eller-serbest kullanım: Favori Motorola aksesuarınızı takarak, ellerinizi kullanmadan ses etkileşimli iletişim.

kızım akıllı ol bak herkez beyaz bayrak cekebilir ama ben cekmem bilirsin ne o heyytttt filan :cherry:

tiuu bayrak beyaz dil bizim kırmızı beyaz muhahaha:p

????????? anladıysam bişey mudanyalı olayim.dağılalım mı?

ne mudanyalısı olsan olsan arap olursun anlarsan alpii:phem senin şelaleli yerlere biz inanıp yollara düşüyoruz ya naperr:cherry:senden daha iyi rota çizerim bak buna inan hehe kardeşim benim:salut:

Hehhhh sanki ışığa gelen bi kelebek gördüm sanki.:queen::queen::queen:
Gördün gördün ama kelebek değil cırcır böceğiymiş...:bounce::bounce:
Hadi bakalım hoşgeldin.

cırcır böceğinden okyanusa 1,2 duyuyormusun sesim gelürmüü:peh demekki bu yaz gene cırcır ötecem hehe:)eh banada bu yakışışır öle delmi kanka:queen::rendeer::bounce::cherry::mrgreen::cat::queen::bounce::wiinkk:bol cırlamalı bi sezon dileklerimle:rendeer:

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Anam nolluyooooo öle...biz burda millete Türk Lirasını öğretemedik siz
€ ve $ dan bahsediyonuz. Yok kardeşim TL konuşun ben anlamam...:bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
selamunaleyküm.....:cherry:

selamunaleyküm.....:cherry:

hoşgeldin yaff nerlere gittin ne yaptın.h.sonu uğradım yoktun. varmı bana göre bişiyler???:)

Alp o 50 Euroluklar telsiz deil sanırsam sadece,çok fonksiyonlu bi aparat...motorolada da kask içi aparat yok. benim dediğm cihaz ASELSAN-cobra telsiz bi bakın isterseniz.

Bu hafta havalar düzeliyo hemen güzargah istiyoruzz wallaaa.7 aylık kütahyalı olarak ben yazmayım şimdi güzergahı falan:cherry:

Son düzenleme:
evet hava larda güzel olacak gibi, şöyle motorlar bi temiz hava görsaün soluklansın ne dersiniz?güzel bi güzergah çizelim.

Kim karıştırmış ortalığı Mustafa...
Arkadaşlar sizin bahsettiğiniz vox özelliği olan telsizleri biz kullanamayız.
Sebebine gelincede vox özelliği sayesinde seyir halinde iken motor
sesinden dolayı telsiz devamlı konuşma pozisyonunda tetikli kalacak
buda bir süre sonra kulaklık takan kişiyi rahatsız ederek kapatma ihtiyacı
duyacaktır. Ben bayaa bi araştırdım olmayacak bu iş benim kanaatimce.
Neyse belki ben yanlış biliyomdur.

Merhaba arkadaşlar..
az önce başımı kaldırıp bi baktım ne göreyim dışarıda yağmur yok.güneş pişmiş kelle gibi sırıtıyor bunun ne demek olduğunu bilmem detaylandırmama gerek varmı.:)
haden bakem hafta sonu da 27-28 dereceleri gösteriyor.
pazar günü Gediz... öğlen nefis tandır yedikten sonra, zeus tapınağı konaklamalı.+ dönüşte deli bayram ziyareti bol O2 ve temiz havayla ciğer banyosu...:cat:
hadi bakalım tekliflerrrrr....:bounce:

igaç merhaba bendede regal raptor var. bigün görüşelim ok. bu fun clubun adresi varmı ya sende ben bulamadım bu arada sende yeni almışın herhalde hayırlı olsun....

öncelikle eywallah yılmaz bizim dükkan ziraat bankasının aralığında igaçlar triko sabahtan akşam 4e 5e kadar oradayım gelirsen beklerim sadece perşembe akşam istanbula gidip pazartesi sabah gelecem yada perşembeye kadarda görüşebiliriz mesela yarın,? fun club derken regal için istiyorsan www.regalraptor.net var burası bayağa güzel motor hakkında yardım cıda oluyorlar gir bir bak istersen ...:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar