belki ilgilenen olur....Rock&metal&hard rock müzik türünden hoşlanan arkadaşlar için bir çağrım var:
13 temmuz 2008 istanbul/kuruçeşme arenada 40 yıllık efsane grup Judas Priset ilk defa Türkiye ye gelmiş olcak. konser pazar günü, c.tesiden motorlarla yola çıkıp,pazar akşamı bu grubu dinlemek isteyen arkadaşlar varsa benle irtibata geçsin. bilet fiyatı 65 YTL.(Ayrıca 27 temmuzda Metallica konseri var)
![]()
Aahaanda bilet......
![]()
![]()
Gezi güzelmiş ben daha yeni gördüm...Bu sene biliyosunuz her seneki gibi bir istihkakım var:mrgreen: o nu da iyi bir organizasyonda kullanmak istiyorum..![]()
ne scooter mı? abi walla bizimle uğraşmasınlarda ne kullandıkları pek önemli değil gerci ekip arabalarıyla uğraşmaktan daha iyide olabilir en azından motora bi kez binince bize bakış acıları biraz değişebilir![]()
belki ilgilenen olur....Rock&metal&hard rock müzik türünden hoşlanan arkadaşlar için bir çağrım var:
13 temmuz 2008 istanbul/kuruçeşme arenada 40 yıllık efsane grup Judas Priset ilk defa Türkiye ye gelmiş olcak. konser pazar günü, c.tesiden motorlarla yola çıkıp,pazar akşamı bu grubu dinlemek isteyen arkadaşlar varsa benle irtibata geçsin. bilet fiyatı 65 YTL.(Ayrıca 27 temmuzda Metallica konseri var)
:silent::silent::silent::silent::silent::farao:hayati senin istikak cokturda sen artık başka yerlerde kullanıyorsun gibi emok işi bu sene daha cok organizasyonlu olacakmış gideriz inşallah