emrah aslında çok iyi olur gitmek ama ulan işte ah ah benim motorla en fazla yapabileceğim gezi şehir içi en fazla şehrin yakınlarındaki yerler olabiliyo malum sınıfımız küçükama orda buluşabiliriz
beyler siz bu yol kurallarını yeni mi ögreniyosunuz geçmiş sayfalara bakarsanız başkalarının sayfalarında araştırma yapmanıza gerek kalmaz bu arada el işaretlerini ögrenirseniz iyi olur.

Bekleriz Wallace. Geldiğin zaman görüşmek üzere.
Aslında bu grup kuralları, toplu sürüş vs vs muhabbetini insanlar kendiliğinden yapıyor. Yani arkadan geleni beklemek, önden gideni uyarmak. Yolu bilen birisini öne koymak. Güçlü motorun arkadan gelmesi fln. Yolda kalana yardım etmek vb vb vb :cat:
Ama tabi bilinmesi gereken kritik noktalar ve dikat edilmesi gereken hususlar da var ki bunlara uyulmadığı taktirde neler olduğuna da şahit oldumale:
20-25 motorlu grupta , artçı motor vazifesi görmüştüm. (Yani en arkadan gelerek, geride kalanları toparlamak) İlimize gelen birçok motorluya öncülük de ettim.
Bilgiler fazla ve taze :mrgreen::mrgreen:
İsterseniz bir gün bu konudaki çalışmalarınıza yardımcı olurum... :cat:
kitahyalı dostlar selam
yıllarca kütahyada yaşamış biri olarak, incinin profiterolünü, karavanın gözlemesini, dedenin ekmek kadayıfını, cancan ın tostlarını inanın nasıl özledim. izmirden bu ay sonu yada eylül de gelmeyi planlıyorum kütahyaya. geldiğimde görüşmek dileği ile
bu mesajı taa mt kütahya topic'i ilk acıldığı zaman atmışsın daha önce görmüstümher zaman bekleriz...
emrah telsizi nereden alabiliriz.?bide modeli ne?
ismail hakikaten el işaretlerini tekrar uygulamaya geçelim.yoksa bütün delikleri dolduruyoruz.