Kütahya mt dağlarda

pazar gezmesine yine aynı güzergah ama her yer kar heyt be millet motorcu görsün

Walla kardeşim helal olsun e tabi yeni lastiğide alınca dağ bayır gezersin tabi :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:cat: brawo:cat:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
evet araç olmadığı yerde karda maotor keyfi süper oluyor, geçen sene susurluk bursa arası,merzifon amasya arası,ardahan kars arası motor sürdüm zevk aldım ama keşke yol kalabalık olmasaydı kenarlar kar ve buz asfaltta arabalar korna basıyorlar çekil diye her kenara çekilşimde yere düşmüştüm çünkü tekerlek kayıyor.resimlerden belli bayağı zevk almışsınız karda motor sürme resitalini bizlerle paylaştığınız için teşekkürler,şuanda bende yeni motorumla antalyaya doğru gidiyorum.

ozi lastikler müthiş tutunmadığı yer yok+ senin motor da çok güzel olmuş
deer 152 teşekkürler
ümmet abi hazır antalya ya gidiyosan deniz de sıcaklsa bizim yerimize denize giriver buralar çok soguk

Aman diyeyim.. Motoru erken kaldıran arkadaşlarla "tatlı su motorcusu" diye dalga geçiyoruz ama kışlık ekipmanınız tam değilse (kışlık mont, kışlık pantolon, kışlık eldiven, içlik vs.) kendinizi motora binmek için zorlamayın. İki gün sonra romatizme ve böbrek ağrıları başlarsa yazın da binemezsiniz, biz de daha çok üzülürüz. :pale:

Güzel gezi olmuş, fotoların azlığını havanın soğukluğuna veriyorum :)

promethus bende sezonu bu geziyle beraber heralde bitiriyorum hava burada çok soguk

elinize, yüreğinize sağlık...sizi gidi (cruiser-scooter) cross çuları :mrgreen:

hayati abi yoksun gezilerde eskiden en azından geçirmeye gelirdin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar