Kuşadasından Selamlar

Sitenizi uzun zamandır takip ediyorum ama üye olmaya karar verdim :)
Küçüklüğümden beri motorlara/scooterlara büyük merakım var.
17 yaşımdayım bu yaz kısmetse ehliyetimi almak istiyorum.
Motorum var ama ailemin :) ben şu anda yolcuyum kullanmama izin vermiyorlar ve bende ehliyetim olmadığı için kullanmak istemiyorum, sebep ufak bir kazada sen ne kadar haklı olsan da ehliyetin olmadığı için haksız duruma düşüyorsun.
Herkese hayırlı geceler.:)

hoşgeldin kardeşim, inşallah kısa sürede ehliyetinin sahibi olursun ;)

kuşadası merkezdemisin nerelerde eviniz.
bizde heryaz kuşadasındayız 1 ay :mrgreen:

Çevre yolunun üstünde evimiz, belediyenin karşısında ki anadolu teknik liseye gidiyorum.
Ev tatlıses otelinin arkadasında, Kuşadasına gelince sizinle tanışmak isterim :)

Hosgeldin;
Kusadası'na selamlar :)
1 Sezon Aqua Fantasy de Çalısmıstım; bilirim oraları :)

Hoşbuldum abim, bizde bi zamanlar rize/ardeşen ve pazarda bulunduk :) çok güzel yerler anlatılamaz

aa tatlıses otelinin arkası demek.otelin manzarası şahanedir, bilmiyorum sizinkisi nasıl ama :mrgreen:
inşallah kardeşim yaz gelsin bakalım .. :cat:

tam arkasında değilde motorla 1-2 dakika, yürüyerek 7-8 dakika otele. :)

Hoşbuldum, ben daha müracaat etmedim, şu anda müracaat etsem yaza alabilir miyim?
Hangi kursa gidicen?

Hoşgeldin Tolga Foruma Bende Kuşadasındanım...
Varsa Bi Resmin Veya Face Koy Tanıyor Olabilirim :)

End'demisin Kiz Meslektemi ?

Hoşbulduk abiler.
Endüstrideyim 11. sınıf, üyelerin fotoğrafları bölümünde fotoğrafım var facebook kullanmıyorum.
Kuşadasında buluşma vs. olursa inşallah beraber gideriz :)

Sadece Festival'de Genelde Bulusma Oluyor Hep beraber Toplanırız Bi ara Bu Arada aklında Olsun Honda Cbr 125R Satan Olursa Haber Verirsen Sevinirim.

Albüm Link Verebilirmisin.

KBC

hoşgeldin aramıza kardeşim :)
ehliyet için kayıtlar bu ay bitti bildiğim kadarıyla yani bu döneme girseydin temmuz gibi elinde olurdu ehliyet arkadaşım yazıldı ordan aklımda kalan, bidahikine girsen şuan sonraki dönem için kayıt yapıyorlardır heralde yaza yetişmez tahminimce.

2siylede görüstük ama pek ilgimi çekmedi :S

Seni Görmüşlügüm Var adada Tam Sizin Okulun KArsısında game Center üstünde Nargile Kafe'ye Hafta İçi Geldiginde Tayfun Kim Die sorarsan Herkes Tanır Görüsürz Bişey Olursa Ugra Gel Nargile İsmarliyim sana :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:39 ----------

Ehliyet İçinde istiyorsan Bende Yeni Cıkartıyorum Dosyalarım hazırlanıyor Suanda 5-10 gün içinde ehliyet Elimde olucak Seni Bizim Kursa Götürebilirim Gelip Konusursun...

babam da alıcak ayın 16 sı gibi ehliyeti. hangisine gidiyor bilmiyorum ama.
gelirsem ki büyük ihtimalle gelirim tayfun abi, gelmeden önce buradan özel mesaj atarım.
nargile-tütünü 17 yıldır içmiyorum :D
game centera sınıf arkadaşlarımla bir kaç kez geldik nargile cafe yide biliyorum ama gitmedim.
coşkun soyadını hatırlayamadım annesi ingiliz o bina tamamen onların tanırmısın? ilkokuldan arkadaş.

Aynen coşkunların orası sana o zaman Zararsız Tütünsüz bitkisel nargile ismarlarim gel oyun filan oynarız genelde orda oluyorum :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar