Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
görkem gerçekten haklısın today lilere yol verilmeli rüzgar zaten yetiyor birde trafikte küçümseniyorlar çok dert ama güzel yönleride var trafik tıkandığında aralardan geçerken herkes todaye imreniyor
eğlenceli kazasız günler...
cbf neyse demişsin ama o makina boyundan çok büyük işler yapıyor mesala bu hafta sonu 750 km yol gıttı geldi kuşadası balıkesir arası cbf 150...:bounce:
Gerçekten tebrikler bende de 2 ay a kadar today vardı sattım onunla Kuşadası-Aydın yapabilirmiyim diyordum ama gözüm kesmemişti siz aşmışsınız gerçekten tebrikler...
çok zamandır ne yazikki bu güzel siteye gıremıyorum fırsat bulmuşken anıma baktım çok çılgınmışım be artık motorum kısa bir süre yok ama en yakın zamnda motorumla sizlerleyim arkadaşlar herkese kazasız eğlenceli güzel günler :cat:
Valla çok eğlenceli geçmiştir eminim. Biraz yol uzun geliyor insana git git bitmiyor ama olsun. Bende bisan star mobiletle gidiş geliş 90km yol yaptım çokta rahattı üstelik yolda birde yağmura yakalandım. sırılsıklam yola devam..Bir kere çevre yolunun girişinde benzin almak için durduk 5dk. onun dışında hiç durmadan devam.. En kısa sürede aramıza dönmen dileğiyle...
helal olsun motorculuk budur en azından hız limitlerini aşmadı 70 km gecmemiştir ilk defa şehirler arası mesafede hız limitlerini geçmeyen motorcu olarak kayıtlara girmiştir
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Güzel cesaret göstermişsiniz. İyiki otoyolda yavaş gitmekten ceza kesilmemiş. Mutlaka 40 km/saat hızın altına düştüğünüz yokuş kısımlar olmuştur. İşte bu da ayrı torunlara anlatılacak bir hikaye olurdu.
Zorunlu haller dışında şehirlerarası karayolunu kullanan motorlu araçlarda araç cinsi gözetilmeksizin asgari hız sınırı 15 km/s, otoyollarda ise 40 km/s’tir.
(http://www.turkiyetrafik.com/120.html)