kuşadasından izmire today le:)

Today yaa.... yolda görünce hemen yol verdiğim tek motor :mrgreen:
Bi gün benim de olacak bir today'im :) Valla iyi sabretmişsin helal olsun :)

abi helal olsun nediim cbf 150 neysede o küçücük makine yüreği nası dayandı oraya bilemedim :D

görkem gerçekten haklısın today lilere yol verilmeli rüzgar zaten yetiyor birde trafikte küçümseniyorlar çok dert ama güzel yönleride var trafik tıkandığında aralardan geçerken herkes todaye imreniyor
eğlenceli kazasız günler...:)

abi helal olsun nediim cbf 150 neysede o küçücük makine yüreği nası dayandı oraya bilemedim :D

cbf neyse demişsin ama o makina boyundan çok büyük işler yapıyor mesala bu hafta sonu 750 km yol gıttı geldi kuşadası balıkesir arası cbf 150...:bounce:

Gerçekten tebrikler bende de 2 ay a kadar today vardı sattım onunla Kuşadası-Aydın yapabilirmiyim diyordum ama gözüm kesmemişti siz aşmışsınız gerçekten tebrikler...

uzun zaman sonra

çok zamandır ne yazikki bu güzel siteye gıremıyorum fırsat bulmuşken anıma baktım çok çılgınmışım be artık motorum kısa bir süre yok ama en yakın zamnda motorumla sizlerleyim arkadaşlar herkese kazasız eğlenceli güzel günler :cat:

ee 1 ay sonra sızın ızmıre gelme yıl donumunuz olacak artık yıl donumundede 1 kere gelmek iyi olur demi :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
helal olsun motorsevginizi ve cesaretinizi tebrik ederim,güzel gezi olmuş devamını bekleriz.fotolar için teşekkürler.

Valla çok eğlenceli geçmiştir eminim. Biraz yol uzun geliyor insana git git bitmiyor ama olsun. Bende bisan star mobiletle gidiş geliş 90km yol yaptım çokta rahattı üstelik yolda birde yağmura yakalandım. sırılsıklam yola devam..Bir kere çevre yolunun girişinde benzin almak için durduk 5dk. onun dışında hiç durmadan devam.. :) En kısa sürede aramıza dönmen dileğiyle...

helal olsun motorculuk budur en azından hız limitlerini aşmadı 70 km gecmemiştir ilk defa şehirler arası mesafede hız limitlerini geçmeyen motorcu olarak kayıtlara girmiştir:p

tebrikler. yeni gezilerinizi bekliyoruz.trafiğin bol olduğu yerlerde dikiz aynasından gözünüzü ayırmayın.

çok iyi ya gerçekten :) Ben de beat ile hiç durmadan 300km yapmıştım 80-90 hızla. Today 60'ıda geçmiyor sıkılmadın mı hiç ? :)

valla b u gezi başlığı kuşadasından izmire cbr 900 le yazsaydı bakmazdım todayla süpersin hocam :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Güzel cesaret göstermişsiniz. İyiki otoyolda yavaş gitmekten ceza kesilmemiş. Mutlaka 40 km/saat hızın altına düştüğünüz yokuş kısımlar olmuştur. İşte bu da ayrı torunlara anlatılacak bir hikaye olurdu.

Zorunlu haller dışında şehirlerarası karayolunu kullanan motorlu araçlarda araç cinsi gözetilmeksizin asgari hız sınırı 15 km/s, otoyollarda ise 40 km/s’tir.
(http://www.turkiyetrafik.com/120.html)

Olay budur..!

İşte motorcu ruhu...

Soğuk, yağmur diyerek evinde oturup belediye otobüslerine binenler okusunlar, şevk alsınlar yazınızdan..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar