Kuşadası & Sevgi Plajı Davutlar

MERT KARDEŞİM ANNEMİZ NASIL OLDU .ELLERİNDEN ÖPERİM GEÇMİŞ OLSUN:rendeer::rendeer::rendeer:

çok teşekkür ederim oğuz abim annemin hastalığı kalıcı kronik yüksek tansiyon hastası raporlu yani ömür billah ilaç kullanıcak süreklide kontrole gidiyoruz bugünde o kontrollerden biriydi gittik geldik işte hastaneleride hiç sevmem allah kimseyi düşürmesin:rendeer:

GEÇMİŞ olsun benim çok degerli kardeşim .aman dikkat saglık şakaya gelmez:rendeer:

GEÇMİŞ olsun benim çok degerli kardeşim .aman dikkat saglık şakaya gelmez:rendeer:

çok teşekkürler oğuz abi işte şaka kaka olmasın diye bizde tedbiri elden bırakmıyoruz kontroller falan ama çok şükür büyük bi sorun yok annemin sağlığında gayet iyi:rendeer:

oh oh nerede hareket ..orada bereket...:cat:

stund_rider35 kardeşim takip ediyorumda seni....hep bu hafta gezi yokmu ...nereye gidiyoruz ..nereye çufçufluyoruz...bu hafta toplantı varmı..nerede toplanıyoruz .bunun gibi sanal alemde iştirakın ve soruların oluyor..ama hiç gelmiyorsun..nerede görülmüş bu tarihlerde cumartesi topak açılmış...seni hiç görmiyen arkadaşlar var aramızda..senin için birdahaki sefere cumartesi topak açalım da bikere olsun katıl bari..olaylara yabancı kalma :) yanlış anlama beni ..amacım seni gazlamakiyi bir arkadaşsın senide aramızda görmek istiyoruz :)

Niye yanlış anlayayım Naci abim :) Toplantılara katılıyorum fakat uzun yol gezileri pazar günleri olduğu için bnimde ogün dershanem olduğu için gelemiyorum(kpss ve dgs sınavı için). ama toplantılara katıldığımdan emin olabilirsin abi :) Doğrudur abi cumartesi topic açılmıyordur herkez işinde gücünde size en uygun vakit pazar günü olduğunu biliyorum. Bana özel topic açmanızı isteyemem çünkü herkezin kurulu düzeni var. Sizede en uygun gün pazar günü fakat benim için 1-2 aylıkda olsa pazar günüm yok. çünkü bu sınav benim için önemli tabiki sizden öenmli değil ama bu sınav sened 1 kere geziler ise srekli abi. ben 1-2 ay katılamam gezilere ama sonrası hepsine katılırım. beni anlayışla karşılayacağınıza inanıyorum... :) birde ben cuma günkü toplantı için topic açılmıyormu anlamında sormuştum. kusadasına gidileceğinden haberim yoktu ondan dolayı Naci abim:cat: Buradaki herkezi abim ve candostum gibi seviyorum kuşkunuz olmasın... :rendeer: Naci abi ben senin yanına uğrarım gezi detaylarını konuşuruz neler yaptınız vs vs. şimdiden size iyi eğlenceler. :wiinkk: :rendeer::rendeer: Yolunuz açık olsun.:cat: saygılarımla :rendeer:

Son düzenleme:
ii akşamlar arkadaşlar mert pala baba geldi balık karaya vurmuş hepinizi bekliomuş gene ok

bende katılıcam oğuz abi yekten

Son düzenleme:
seni gaza getiremedik ..:) .olsun ...tabiki derslerin daha önemli.....olurya belki dedik gaza gelirsin diye...:) bizde seni seviyoruz...stunt_rider_35

ii akşamlar arkadaşlar mert pala baba geldi balık karaya vurmuş hepinizi bekliomuş gene ok

kardeş verdinmi emaneti baba ya ...beğendimi...:cat:

Son düzenleme:
abi çok teşekkür etti selamıvar yarın akşam nasipse senin mekana gelmeyi düşünüoz palayla

babama saygılar sevgiler volkan abi ellerinden öperim geçen sefer vedalaşamadık çok içimde kaldı:rendeer:

balık bahane abi sırf bi sarma tütün içmek ve zeytinyağına ekmek banmak için giderim valla haa bide akıtma:queen:

tamamabi nasipse geliriz bizde bi çayını içmeye naciabi

mertim herzaman bekleriz kardeş allaha emanet ol

Son düzenleme:
baco nerelerdesin sen be kardeşim yaşıyormusun:pale::pale:pazar sabahı görüşürüz.FT İZMİR de misafiimiz olacak onlarda geziye renk katacaklar:cat:
:queen::queen:

buradayım oğuz ağa yavruyu büyüttüm artık grup sürüşlerinde yerimi alıcam yarın ve cumartesi motoru biraz adam edip pazar günü geliyorum inşallah pazara kadar cillop olucak :=)

slm mt akşam rüyamda geziye katılamıyacagımı gördüm moralim bir bozuldu anlatamam:pale:arkasındanda soguk bir bardak su içtim:queen:ne biçim rüya anlamadım

Tünaydın Kardeşlerim:wiinkk:
Daha önceden bir program yaptığımız için aizlere malesef katılamayacağız...
Güzel bir gezi ve etkinlik olacağına eminim.

Sizlere bol eğlenceler dileriz:cat:

nasıl gidiyor 1MAYIS

Valla ilk kez 11:30 a kadar uyudum:) 1Mayıs iyi geldi..
Her gün 1 Mayıs olsun ehehhee...

Son düzenleme:
buradayım oğuz ağa yavruyu büyüttüm artık grup sürüşlerinde yerimi alıcam yarın ve cumartesi motoru biraz adam edip pazar günü geliyorum inşallah pazara kadar cillop olucak :=)

grupta yerin hazır kardeşim .hadi hayırlısı olsun:cat:

OGUZ abi benimde yerimi ayır.ben sessiz sessiz gelirim.:queen:

SENİN yerin hazır.tahmin et :pale::pale:ermanın arkası :queen::queen:sen onun arkasında olunca kendini güvende hissediyormuş ondan zarar gelmez bana diyor.esas önündeki sakata gelmesim((( WERT))) MESELA :queen::queen::queen:

SENİN yerin hazır.tahmin et :pale::pale:ermanın arkası :queen::queen:sen onun arkasında olunca kendini güvende hissediyormuş ondan zarar gelmez bana diyor.esas önündeki sakata gelmesim((( WERT))) MESELA :queen::queen::queen:

oyle deme abı ya erman cok guzel ogrendı motor surmeyı. 50 le gıodıyodu. şimdi hız sınırını 70 e cıkardı :queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar