Kuryelikte ölüm tehlikesi var, kazancı o tehlikeye değmez, garsonluk bu açıdan daha güvenli.Herkeze iyi günler kuryelik ile garaonluk arasında kaldım sizce hangi iş yapılır
Öğrenci isen harçlık için çalısıyorsan garsonluk.
Borcum harcım var calısmada iradeliyim kışında kuryelik yaparım diyorsan kuryelik.
İkiside degilse hiç bulaşma düzgün meslek öğraç
Eğer bir meslekte ilerlemezsen her zaman ayakların şişer.Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Garsonluk yaptım ve inananılmaz yorucu ayaklarım şişiyodu 10 saat boyunca ayakta durmaktan kuryelik yapan arkadaşlarım var bana anlatıklarına göre insanlarla çok muhatap olmuyosun garsonluk kadarda yorucu degil dediler
15 yaşında ankara kocabeyoğlu çarşısında çamaşırcıda çalışırlen 15 saat ayaktaydık... Ayaklarımız değil ağrımak kopardı... Dükkanda sandalye bile yoktu..Adam küçücük dükkana sandalye koyacak yere bile tezgah yapıp mal diziyordu..Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Garsonluk yaptım ve inananılmaz yorucu ayaklarım şişiyodu 10 saat boyunca ayakta durmaktan kuryelik yapan arkadaşlarım var bana anlatıklarına göre insanlarla çok muhatap olmuyosun garsonluk kadarda yorucu degil dediler
Ne istediğine bağlı garsonluk kuryelik ve sanayide bir sürü yerde çalıştım sadece harçlığım çıksın diyorsan garsonluk hem harçlığım hem borcum var kapatıyım diyorsan risklerini kabul edip kuryelik ileride işim olsun kendi motosikletime bakım yapıyım uğraşıyım ilerde tamircilere muhtaç kalmıyım diyorsan motosiklet vs. gibi yerlerde sanayide çırak. Öğrenciysen en iyisi garsonluk çünkü kuryelikte 1 kaza yapsan aylarca iyileşememe ihtimalin var ve bu seni 1 2 yılından eder.Herkeze iyi günler kuryelik ile garaonluk arasında kaldım sizce hangi iş yapılır
Senin çalışma şartların kötüydü diye benimki de mi kötü olacak?15 yaşında ankara kocabeyoğlu çarşısında çamaşırcıda çalışırlen 15 saat ayaktaydık... Ayaklarımız değil ağrımak kopardı... Dükkanda sandalye bile yoktu..Adam küçücük dükkana sandalye koyacak yere bile tezgah yapıp mal diziyordu..
Ama yıllarca çalıştık.. Kimseye muhtaç olmayıp hem okuduk hem çalıştık..
Biraz şişsin..Alışır meraklanma...