- Motosikleti
- Forza250-cygnusL
Coğrafya kaderdir.. Şu an bu ülkedesin..Bunun sorumlusu ben değilim...Senin çalışma şartların kötüydü diye benimki de mi kötü olacak?
Karın tokluğuna haftada 6 gün/10 saat çalışmak köleliktir. Uğradığın mobbing de cabası.
Avrupa'daki çocuk 5 gün/8 saat çalışıp, altına en kral motoru çekip gezip tozacak, manitasıyla fink atacak.
Ben de en kötü şartlarda üç kuruş para için 10-12 saat çalışıp perişan olayım. 1 günlük tatilimi de gördüğüm insanlık dışı muamelenin, zorbalığın ve mobbingin ızdırabını üstümden kısmen atabilmek için evde yatıp dinlenerek geçiricem. Ertesi gün tekrar. Böyle saçmalık mı olur?
Düşünsene şu dünyada gidilecek, yapılacak, görecek o kadar çok şey varken; sen o kısacık ömrünün 2/3'ünü karın tokluğuna çalışarak, 1/3'ünü de uyuyarak geçiriyorsun.
Tembel falan değilim, yaşamak istiyorum sadece.
Biz de bilirdik 5 saat çalışıp 10 saat manitayla fink atmayı...
haftanın 6 günü 15 saat çalıştık, pazar günü manitalarla fink attık..
İmkan buydu... Lord Halifordun soyundan gelmedik..Babamız da şofördü..
Neyin tribini atıyorsun ?... Hadi atıyorsun altını dolduramıyorsun...
Varsa bildiğin siyoluk falan git yap..Kimse tutmuyor seni
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Naapıyım... Arkadaşa coğrafya kaderdir dedim de sana başka bir şey bulmam lazım...15 saat ayaktayken 15 saat ayakta olmanın bedelini alıp kimseye muhtaç olmadan okuyup geçinebiliyordun bugün 25 saat de çalışsa alamıyorsun karşılığını güllük gülüstanlık gençlik geçiriyorsunuz ve bize ne yapmamız gerektiğini öğretiyorsunuz ya yaşlılığınıza veriyorum
Hah buldum...
Yönetim kaderdir diyim o zaman...
Devlet büyüklerimize hayıflanacağına gelmiş bana gönül koyuyorsun yaşlılığımızdan vurmaya çalışıyorsun...
Vermiyorum tavsiye falan... Bakın başınızın çaresine..
Bana ne