Kurye işi aramaktayım.

Herkese keyifli forumlar.

19 Yaşındayım , askerlik 2 sene tecilli.
Açık öğretim öğrencisiyim.
A2 ehliyetine sahibim.
Full Time zamanlı Motorlu Kurye olmak istiyorum.
Fakat mc donalds , kebapçı , sucu tarzında değil daha çok evrak taşınılan veya ecza deposu gibi yerlerde iş aramaktayım.
İstanbul anadolu yakasında oturuyorum.Motorum Tvs Apache RTR 150 Henüz 4.400 Kmde.
Nerelere başvurabilirim ?

posta gazetesi ve tüketici gazetesinde çok kurye ilanı oluyor.
ayrıca ups nin eleman aradığını duydum daha dün bir kuryeden.istanbulda rtl, kurye tel, kurye net, tem kurye gibi firmalar var mecidiyeköy civarında ofislerini bulup başvurabilirsin. gümrük firmaları ve bazı hastahaneler de eleman arıyor.

Çok teşekkür ederim hemen araştırmaya başlıyorum olur birşey bulursam görüşmeye giderim tekrar teşekkürler.

Hocam Tavsiyem Bir İki Ay Farklı Bir İşte Çalışın Ondan Sonra Kuryeliğe Yönelin.Kar Geliyor Kaza Vs. Yaparsınız.Bu Arada Elemanonlineda 1600 evrak işi ile ilgili ilan görmüştüm.Elemanonline kariyer.net gibi sitelerde bir sürü ilan var.

Ben ecza deposunda çalışıyorum. Askerliğin yoksa büyük sorun... Çok ezilirsin mesela en büyük olarak as ecza deposu yada bursa ecza koop almaz seni işe askerliğin olmadığı için. Benimde tecilli dilek ecza deposu diye dandik biyerde çalışıyorum asgari ücrete 11 saat nöbetler olur sabah 8 gece 10 çıkarsın mesai vermezler motosikleti seviyorsan kışın bu işe girme gerçi yazında almazlar daimi elemanlarını alırlar kışın eleman ihtiyacı olduğu için daha çok alım yaparlar :) ama kışın çalışırırsan samimi söylüyorum motordan soğursun. Sabah ayaz olur asfalt don akşam üstü ayaz olur yerler don frene basarsın durmaz ayılar üstüne sürer bekler bekler sen geçerken yola çıkar arkandan dibine kadar girer senide riske atar kızmasın kimsede kurye olmayan motorcu abiler kardeşler kışı yağmuru bilmezler çünkü zorunlu olmadığı sürece binmez motora ama kuryelikte yaz kış motordasın istesende istemesende... Bi süre sonra işinide motorunuda der bırakır anahtarı çıkar gidersin :) inan bana mesai hariç bu işi yapanların hakkı en az bakın en az moto kurye maaşı 1300 falan olmalı mesailer hariç. Kışı yazı yok kışın yerler buz pisti yazın ortalık kendini bilmez araba sürücüleriyle dolu her daim canın tehlikede çalışıyorsun kaçkere kaza atlattım çok dikkat dayanıklılık sabıt güç isteyen bi iş bi gör izle sonra karar ver bence asgari ücret derlerse hiç bulaşma zaten :) bakma artık alışmışız sen niye çalışıyon dicen fabrikadada yapamıyorum emir altında topluluk içinde seri üretim bana göre değil bunalıyorum ama bu işe göre bu maaş çok az diyim

Ben ecza deposunda çalışıyorum. Askerliğin yoksa büyük sorun... Çok ezilirsin mesela en büyük olarak as ecza deposu yada bursa ecza koop almaz seni işe askerliğin olmadığı için. Benimde tecilli dilek ecza deposu diye dandik biyerde çalışıyorum asgari ücrete 11 saat nöbetler olur sabah 8 gece 10 çıkarsın mesai vermezler motosikleti seviyorsan kışın bu işe girme gerçi yazında almazlar daimi elemanlarını alırlar kışın eleman ihtiyacı olduğu için daha çok alım yaparlar :) ama kışın çalışırırsan samimi söylüyorum motordan soğursun. Sabah ayaz olur asfalt don akşam üstü ayaz olur yerler don frene basarsın durmaz ayılar üstüne sürer bekler bekler sen geçerken yola çıkar arkandan dibine kadar girer senide riske atar kızmasın kimsede kurye olmayan motorcu abiler kardeşler kışı yağmuru bilmezler çünkü zorunlu olmadığı sürece binmez motora ama kuryelikte yaz kış motordasın istesende istemesende... Bi süre sonra işinide motorunuda der bırakır anahtarı çıkar gidersin :) inan bana mesai hariç bu işi yapanların hakkı en az bakın en az moto kurye maaşı 1300 falan olmalı mesailer hariç. Kışı yazı yok kışın yerler buz pisti yazın ortalık kendini bilmez araba sürücüleriyle dolu her daim canın tehlikede çalışıyorsun kaçkere kaza atlattım çok dikkat dayanıklılık sabıt güç isteyen bi iş bi gör izle sonra karar ver bence asgari ücret derlerse hiç bulaşma zaten :) bakma artık alışmışız sen niye çalışıyon dicen fabrikadada yapamıyorum emir altında topluluk içinde seri üretim bana göre değil bunalıyorum ama bu işe göre bu maaş çok az diyim
Hocam Kusura Bakmada Dediğin Gibi Seni Eziyorlarmış,Kuryelik Gibi Tehlikeli İşlerde Asgari Ücret Veren Görmedim.Kebapçılar Bile 1k Altı Para Vermiyorlar.1600,1700 Çok İş Buldum Evrak Dağıtım Vs. İşleri Ancak Kısın Geçmesini Beklemekteyim.800 Tlye Canımı Tehlikeye Atamam kusura Bakmada:)

eskişehirde ücretler böyle ecza depolarının her şubelerinin maaşları farklıysa bilemicem

Hastanede çalışıyorum ve motorcu olarak Kuryelerle konusuyorum bursa - as - Selçuk ecza..... En fazla diyen 1200 maaş. Selçuğunku CBF 150 , Asınki CB125E...
Onu bunu bilmem de Konya'dada fazla para veren olmaz işveren olarak...

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
Bence 1600 bile az işsiz kalmıştım 1750 ye anlastik apache vardı 2 gün dayanamadım dedim bana göre deilmis adamda illa gitme alisirsin diyordu ama soğuk ve ıstanbul trafiği ki çok severim makas atıp aralarından geçmeyi yinede yapamadım heleki kartal dan gebze pelitliye gittim kar yagisina yakalandım küfür ede ede o günü zor bitirdim kuryeleri sevmezdim o günden sonra hepsi kankim saygı duyuyorum artık

Kar-kış zor olmaz mı ? Bence başka bir iş düşünün en azından kar-kış geçene kadar.

kardeş motosiklet tutkun var diye hayatını iki uc kuruş için riske atmaya değer mi.
arkadaşlar doğru söylemiş

Hastanede çalışıyorum ve motorcu olarak Kuryelerle konusuyorum bursa - as - Selçuk ecza..... En fazla diyen 1200 maaş. Selçuğunku CBF 150 , Asınki CB125E...
Onu bunu bilmem de Konya'dada fazla para veren olmaz işveren olarak...

Konyada kuryeliğin diger illere nazaran daha kolay olacağını düşünüyorum ben. Yolların geniş, nüfus yoğunluğu çok değil vs...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar