Kurye arkadaşlar ne kazanıyor?

MkD

herkez kafasına göre bir fiyat vermiş konu amacına ulaşamamış :mrgreen:

Adama bankadan kredi kartı gelir adresini araya araya bulursun taa ayağına kadar teslim edersin ben kredi kartı istemedim neden getirdin diye sana fırça atar :pale: üstelik müşteri kabul etmedi seçeneği işaretlendiği için primdende olursun:pale: Allah kolaylık versin :salut: zor işimiz:pale:

aynn kardeşim sana katılıyorum. istemedim olayını geç. yeri geliyo kavga bile ediyorsun adamla. hey gidi günler heyyy

aylık ortalama 1000 lira ve motosiklet nefreti kazanıyor. motosikleti ne kadar severse sevsin artık 1 dk binmek istemiyor, özellikle kötü havalarda. kendimden biliyorum.

Motor zevkini tatmin etmek için gezmek başka para kazanmak için yollarda olmak başka şeyler. Eminim kurye arkadaşlar bizim düşündüğümüz kadar zevk almıyorlardır motor kullanmaktan. Sonuçta onlar zevk için değil mecbur oldukları için o makinaların üstündeler...

aynen katılıyorum zevk ıcın 1000 km hıc durmadan gezıyorum ama ıs ıcın oldumu hıc olmuyo bırde yagmur camur kar mecbur calısıcan farketmıyo :queen:bende altı senedır kuryelık yapıyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar