Kurye arkadaşlar ne kazanıyor?

selam arkadaşlar ...

kuryelik yapan arkadaşların ne kadar kazandıklarını merka ettim...çeşit türlü cambazlıklarını ilgiyle izlediğim kurye arkdaşların yaptığı işe özeniyorum bazen.Bütün gün motorun üzerinde ordan oraya ...kendi işimle kıyasladığımda acayip eğlenceli bişi gibi geliyor ... ama ekmek parası çıkarmak için böylesine zorluklara katlanan kurye arkadaşları tebrik ediyorum...helal olsun...::alkiis::

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Verdikleri emek ve karşılaştıkları tehlikelere nazaran kazandıkları paranın az olduğundan eminim:pr:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla bende bilgisayar teknisyeniyim ama
bırakıp kuryelik yapmayı düşünüyorum:)

benim arkadaşım kurye ne ehliyeti var ne de kaskı daha hiç çevirmeye girmemiş. ne kazandığını sorunca ne sen sor ne de ben söyliyim diyo

kışın sağlam para kazanıyolar kuryeye çıkanların sayısı azalıyo çünkü yazın nerdeyse yarıya düşüyo kazandıkları ehliyet ve kendi motorunun olup olmamasıda etkiliyo kazandığını

Motor zevkini tatmin etmek için gezmek başka para kazanmak için yollarda olmak başka şeyler. Eminim kurye arkadaşlar bizim düşündüğümüz kadar zevk almıyorlardır motor kullanmaktan. Sonuçta onlar zevk için değil mecbur oldukları için o makinaların üstündeler...

Arkadaşlar ARALTI ile feribota binip bir kurye ile tanıştık 1300 kazanıyormuş ama motora binmekten hoşlanıyormusun diye sorunca hoşlanmadığını söyledi bence herşeyin fazlası böö getirtir

cevapların tümü kurye olmayanlardan gelmiş.Bütün gün motor tepesinde olmak ilk bakışta hoş gözüksede bir iki üç derken bayıcı olabilir gerçekten.

Davulun sesi ve uzaklıkla alakalı bir durum.Kuryelik yapan bir arkadaş yok mu buralarda?
bir iki laflasak fena olmazdı.

Motosikleti
Su Motoru
musti81' Alıntı:
valla bende bilgisayar teknisyeniyim ama
bırakıp kuryelik yapmayı düşünüyorum:)

Bende Bilgisayar Mühendisiyim ama işi bırakıp bir inşaatta amelelik yapmayı düşünüyorum. Teknoloji uğruna amelelikten daha iyidir :p ...

ilginç bir durum daha çıktı (bende sistem operatörüyüm) bilgi işlem camiası yaptığı işten son derece bıkmışş durumda...

ekmek parası....sounçta...olmassa olmasss
(hala bir kurye arkadaştan cevap gelmedi...)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadasım benım bi arkadaşım vardı altında cbr 600 f vardı istanbul avcılarda zorlu holdingde calısıyordu kendisi kuryeligini yapıyordu önemli evrakları aniden toplantılara gönderiyordu gerçekten yaptığı iş trafikte hem tehlikeli hemde zor güvenilirlikli bir işte ama abartmadan söylüyorum aylık kazancı nereden baksan 10 milyarı buluyordu , evrakları ve ufak bir deste bile tutmayan belgeleri acilen yetiştiriyordu ama normal kuryeler ne yapar bilmem

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Motor kendinin ise şirket ehliyetinin olup olmadığını umursamaz, motor kendinin ise %50 ile çalışırsın. Yani günlük yaptığın cironun %50 si senindir. Bu anda günlük cirolarının 150 ila 180 arasında olduğunu biliyorum (benim zamanımda 10-12 liraydı :mrgreen: )
Günlük alt limitten hesaplarsak 150 nin yarısı 75 YTL yapar, ortalama 100-120 km yol yaparlar buda en fazla 10 YTL benzin yapar, hadi 5 YTL de yemek desek günlük ortalama 60 lira cebe kalır. Ayda (25 gün) 1500 YTL yapar (en alt sınırları hesapladım)

MeTaL' Alıntı:
Bende Bilgisayar Mühendisiyim ama işi bırakıp bir inşaatta amelelik yapmayı düşünüyorum. Teknoloji uğruna amelelikten daha iyidir :p ...
bende imşaatta ameleyim bırakıp uçak mühendisi olmak istiyom soora onu bırakıp kurye olcam soora da bakalım kısmet nasamı olur tofaş servisimi bişiiler yaparız:mrgreen:

:pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr:
ben bir kuryeyim...size kuryeliği hiç tavsiye etmem....öyle ahım şahım da bir para kazanamıyoruz çükü çok kurye şirketi var ve ücretler çok düşük....rekabet de olan bize oluyor...yani anlayacağınız...SAHİPSİZ MESLEK ZEVKLİ REZALET....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar