Kurtlar Vadisi'nin yönetmeni Osman Sınav hayatını kaybetti.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Allah rahmet eylesin. Süper baba, Ekmek teknesi, Kurtlar vadisi, Deli yürek gibi toplum tarafından çok sevilen dizilere imza atmıştı.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Hocam sen bot musun zaten gördüğümüz haberleri burada paylaşman çok mantıklı gelmiyor

Motosikleti
Triumph Trident 660
ben görmemiştim arkadaş sayesinde ögrendim.

bence burası forum oldugu için acılan konulara laf etmek mantıklı değil.
Yani evet...
Haber görmek rahatsız ediyor da beni hiç iyi haberler yok ölüm,cinayet,tecavüz,zam,vergi,politika savaşları.
Bir ulak daha gerekli mi acaba

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Hocam sen bot musun?
Değil. Barnak arası terlik. 🥱
parmak-arasi-terlik-nubuk-siyah-topuk-boyu-2-5-cm-kcm86844622-3-372214d0352544c0b333b3171552cf27.jpg

Allah rahmet eylesin.
Gerisini bilmem de, Kurtlar Vadisi ile, böyle ne bileyim, değişik bir kuşağın ortaya çıkmasına sebep oldu.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Allah rahmet eylesin.
Gerisini bilmem de, Kurtlar Vadisi ile, böyle ne bileyim, değişik bir kuşağın ortaya çıkmasına sebep oldu.
belki sizin kuşağınız bu mafyacılık oyunlarından etkilenmiş olabilir ama benim kuşağım bu dizinin türk dizi sektörünün en büyük işi olduğunu düşünüyor ve bunlardan etkilenmek yerine ne kadar iğrenç olduğunu anlıyor

Motosikleti
?
Hocam sen bot musun zaten gördüğümüz haberleri burada paylaşman çok mantıklı gelmiyor
Bazı İnsanlar Diyor Twiter Girmem Tecavüz Cinayet Psikolojim Bozuluyor Televizyonlarda 40 Saniye Gösteriyor Haberi Olmayan İnsanlar İçin Attıyorum Önemli Olan Haberleri Hem İnsanlar Motor Dışında Şeyleri Görüyor Okuyor Bence İyi Oluyor

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Kurtlar Vadisi öncesi Deli Yürek vardı. Esas onunla başladı bu mafyacılık. O dizi zamanında bir çok kopil siyah pardösü giyip etrafa sert sert bakarak bir halt olduklarını düşünüyorlardı. Filmde rol alan Zeynep Tokuş'a hastaydım. (Abi lakaplı istihbaratçının kızı, Yusuf Miroğlu'nun sevdiceğiydi)

Dünya dizi tarihinde yönetmenin en "eehh yeter ulan, bıktım bu diziden" şeklinde final yapmasıyla dizi bitmişti. Dizide helikopter ile düğünü basmışlar, tüm dizi kadrosunu öldürmüşlerdi. Tam Yusuf Miroğlundan kurtulduk derken Polat Alemdar, Memati, Süleyman Çakır gibi izmaritler hayatımıza girdi.

Hafızamı şey edeyim; Kürt Bedo, Üstün Kısa, Faris Sarıyayla, Demir Görkemli, Freud Fethi, Cerrahpaşalı Halit gibi İstanbul'un tüm sefirleri ve hakim oldukları alanlar, konular aklımda, unutmamışım.

Motosikleti
?
Kurtlar Vadisi öncesi Deli Yürek vardı. Esas onunla başladı bu mafyacılık. O dizi zamanında bir çok kopil siyah pardösü giyip etrafa sert sert bakarak bir halt olduklarını düşünüyorlardı. Filmde rol alan Zeynep Tokuş'a hastaydım. (Abi lakaplı istihbaratçının kızı, Yusuf Miroğlu'nun sevdiceğiydi)

Dünya dizi tarihinde yönetmenin en "eehh yeter ulan, bıktım bu diziden" şeklinde final yapmasıyla dizi bitmişti. Dizide helikopter ile düğünü basmışlar, tüm dizi kadrosunu öldürmüşlerdi. Tam Yusuf Miroğlundan kurtulduk derken Polat Alemdar, Memati, Süleyman Çakır gibi izmaritler hayatımıza girdi.

Hafızamı şey edeyim; Kürt Bedo, Üstün Kısa, Faris Sarıyayla, Demir Görkemli, Freud Fethi, Cerrahpaşalı Halit gibi İstanbul'un tüm sefirleri ve hakim oldukları alanlar, konular aklımda, unutmamışım.
Abi Diziyi İzlemedim Daha Finalin Spoilerini Verdin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar