Kurtarmaya giderken Özenç'e çarptılar

cok büyük gçmiş olsun.... İnşallah en kısa zamanda saglıgına kavusur...

dualarımız bu delikanlıyla beraber.allah sevdiklerine bağışlasın..birde arkadaşımızın son durumunu bilenler ..lütfen ekleme yapsınlar

Allah Dah Buyuk Dertvermesin Bunada Sukur Allah Yardimcimiz Olsun Buyuk Gecmis Olsun

inanıyorum ya allahım böyle birşey olamaz yüce rabbim inşallah onu bize bağışlar allah acil şifalar versin :salut:

arkadaslar bu olay olalı kac gün gecmiş arkadasın son halinden haber alan yok mu durumu nasıl umarım daha iyidir.çok geçmiş olsun

arkadaşlar iyi dilekelriniz için teşekkür ederiz..

özenç 2 hafta önce yoğun bakımdan çıktı...geçirdiği kaza sonucu oluşan travma çok büyükmüş ve doktorlar kurtulması mucize diyorlar..şu an için normal odada günde 2 sefer fizik tedavi görerek dinleniyor..kendini toparlaması,ayağa kalkması çok uzun zaman alıcak ama sabırlar yanında destekçisi olacağız..

bu arada eklemek istediğim bişey var,özenç bilinçli ve dikkatli bi sürücüydü,ama gördüğünüz gibi hiç beklemediği bi anda en büyük felaket gelip yanında bitti..en iyi kasklardan bir tanesini kullandığı halde beynindeki travmanın hasarları çok büyük...LÜTFEN KASKSIZ,DONANIMSIZ MOTORA BİNMEYİN...hiç beklemediğiniz bi anda özençin durumuna düşebilirsiniz:pale:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Çağrı, Özenç'in durumu hakkında bizi bilgilendirdiğin için teşekkürler.
Özenc bu zor günleri atlatacak güce sahip, en kısa zamanda onu aramızda göreceğiz. Tekrar kendisine acil şifalar diliyorum.
Selamlarımızı iletirsen sevinirim.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Allah tan acil şifalar dilerim, inşallah en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur.

Süper Moderatör (BBRR)
özenç kardeşimize acil şifalar diliyorum ..işallah en kısa sürede motoruna kavuşur..motosikletn hastası birinin motor kullanamaması nedir iyi bilirim...

tüyalrim diken diken okudum topiği ama nihayet iyi haberleri eklenmiş..
çok sevindim, allah sağlık sıhhat versin, büyük geçmiş olsun arkadaşımıza..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok geçmiş olsun hemde çook.
Ama İyi de benim anlamadığım memleketin polisi askeri var. Neden bizim arkadaşımız kurtarmaya gitmiş ? O kısmı anlayamadım :silent:

çok şükür ki kötü haberle noktalanmadı bu kaza... acil şifalar diliyorum arkadaşımıza umarım kısa zamanda toparlanır...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
topiği tekrar dikkatle okursan anlarsın,

Topic'i dikkatlice okudum ama gene anlamadım ?
Topic "Kurtarmaya giderken Özenç'e çarptılar". Ben de neden bizim arkadaşımız kurtarmaya gitmiş diye sordum. Kurtarma ekipleri, polis vs.. varken. Bir tanıdığı akrabası falanmıymış neymiş ? Yani 12 milyon kişinin yaşadığı bir şehirde neden bizim arkadaşımız gitmiş diyorum. Herhalde sen benim ne dediğimi anlamadın :silent:
Tekrar geçmiş olsun kardeşime bu arada.

Topic'i dikkatlice okudum ama gene anlamadım ?
Topic "Kurtarmaya giderken Özenç'e çarptılar". Ben de neden bizim arkadaşımız kurtarmaya gitmiş diye sordum. Kurtarma ekipleri, polis vs.. varken. Bir tanıdığı akrabası falanmıymış neymiş ? Yani 12 milyon kişinin yaşadığı bir şehirde neden bizim arkadaşımız gitmiş diyorum. Herhalde sen benim ne dediğimi anlamadın :silent:
Tekrar geçmiş olsun kardeşime bu arada.

intihar etmek isteyen birini kurtarmak için acele ile kırmızı ışıkta geçen bir itfaiye aracı arkadaşımıza çarpmıştır.yani dikkat etmemiz yeterli olmuyor insan üstü bir dikkat gerekiyor bazen şimdi arkadaşımızın hiç bir suçu ve kabahati yok gayet uygun olarak kendine verilen yol hakkını kullanırken başına böyle bir hadise geliyor bizde olabilirdik.

Özenç 'ten iyi haberler almak çok sevindirici... Yakın zamanda eski sağlığına dönmen dileğiyle Özenç...

çok geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar