Kurdaki dalgalanma motosiklet fiyatlarına yansır mı?

Konusunu açmıştım MT 25 için. Sıfırını almaya karar verdim. Önümüzdeki ay alacaktım fakat kur bu hızla giderse ... yapsalar alamam :jocolor:. Sizce ne zaman sıfır fiyatları güncellenir?

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
İroni yapmadan geçemeyeceğim; döviziniz varsa alın yoksa motosiklet almak neyinize? :)

Özet: Paranız varsa yarın alın, sonra alamayacaksınız...

Motosikleti
Rsv4+D250
fiyat güncelleme mevzusuna takılma bence çünkü öyle bir ülkedeyiz ki satıcı da çakal motor yok diyor olsa bile güncelleyip satıyor sen paran yetiyorsa al ilk fırsatta.

fiyat güncelleme mevzusuna takılma bence çünkü öyle bir ülkedeyiz ki satıcı da çakal motor yok diyor olsa bile güncelleyip satıyor sen paran yetiyorsa al ilk fırsatta.

Şuanki motorum satılmadan alacağım gibi. Krediyle bile almayı düşünüyorum artık.

Kocaeli İl Temsilcisi
1 Nisan'da fiyatlar güncellenecek ama 1 Nisan şakası olmayacak bizim için.

Yamaha normalde her ay başı listeyi güncelliyor ama anormal bir artış olduğu için kur bu şekilde sabit 2-3 gün kalırsa anında liste güncellenebilir. Tabi ikinci el fiyatlarına da yansır. Ne alacaksan ikinci el sıfır gözetmeden al bir kenara koy.

Motosiklet almanın tam zamanıdır. Kurlardaki dalgalanma yakın zamanda sona ermez. Markalardaki fiyat güncellemeleri de ay sonunu beklemeyebilir. Parası hazırda olan bence ne sıfırı ne de ikinci eli almak için bir an bile beklemesin. Çünkü emin olun Mayıs-Haziran’da motosikletler daha ucuz olmayacaklar.

Çoğu marka bu bir iki ay içerisinde 2021 modelleri de getirecek. Zaten kafadan en az %10 onun zamı var euro 5 muhabbetine. Birde çoğu bayi şu an euro'yu 8-8.50'dan sayıyor zaten. Şimdi direkt 9.5-10'a güncelleyecekler. Euro dolar grafiği 1 ay daha böyle devam ederse yooğaam. demeyin ama en az %25 zam alır bence tüm modeller. Ay başı gelmeden kur bir düzeltme yapar diye düşünüyorum ama durum hiç iyi değil.

Kendi fabrikamızda ürettiğimiz kendi yerli motosikletlerimize neden kur yansısın ki? Sonuçta yüzden fazla ülkeye motosiklet ihraç ediyoruz oradan ettiğimiz kar daha da artar ülkemizin ekonomisinin şahlanışına faydamız olur. Sonuçta ne mühendisler var başka ülkelerden gelen ve Türkiyede çalışmak için can atan. İstediğimizi alır koyarız sonuçta Türkiye için çalışacak.

Konusunu açmıştım MT 25 için. Sıfırını almaya karar verdim. Önümüzdeki ay alacaktım fakat kur bu hızla giderse ... yapsalar alamam :jocolor:. Sizce ne zaman sıfır fiyatları güncellenir?

kardesm biz ülke olarak da vatandas olarakda fırsatcı bi milletiz diyeceğim o ki aradaki para farkını borc harc bul git hemen al

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:05 ----------

:D video on numara

Motosikleti
R25, CRF250L
Tabiki de yansıyacak. Aldın aldın almadığın her saniye zarardasın

Umarım sadece motosikletlere yansır bu kurdaki DALGAlanma:queen:

Motosikleti
D400
yansır tabi.

Mesela daha önce olanlara göre örneklemek gerekir ise

Dolar 5 Tl iken 100 TL olan motosiklet , önceki kur dalgalanmasında dolar 8'e cıkınca 200 TL oldu.

Dolar sonra 7'ye düştü ancak motor 200tl olarak satılmaya devam etti.

Simdi dolar tekrardan 7'den 8'e cıkıyor yani aslında bir önceki zammın yapıldıgı kur durumuna, 200 Tl olan ürüne zamma gerek olmadıgı halde 250 Tl yapacaklar.

Dolar DÜştüğündee ve arttıgında hep aynı şey olur. ANcak düşüşler fiyatlara yansımaz.

Motor alacaksanız alın hemen bence.

Hocam 2. El düşük kmde olsa bence acilen alın. Yoksa canınız çok sıkılır. İlerleyen dönemde daha beteri geliyor abd feci bir ambargo uygulayacak. Bu daha başlangıç.

Hocam malum bir söz vardı bu ülkede kalkan inmez diye(hafif yumuşattım). Umarım yerine daha diki gelmez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar