Vatana millete hayırlı uğurlu olur inşallah.....
Aha filim başladı
Kanuniden çektiğimiz yetmiyor birde bunlar eklendi
Servisler dandik kardeş adamlar garanti maranti takmıyor elinden gelen en güzel şekli ile müşteriyi tuttuğu yerde memnun ediyorr:
r:
Hyosung alacaktım vazgeçtim:salut:
Husqvarna markasının yeni model ve özel special kross makinelerinin gelmesi iyi olacaktır diye düşünüyorum arazi sürücüleri için.S&T motors anladığım kadarıyla kuralkan için hazırlanan özel bir koleksiyonla gelecek yani bildiğimiz hyosung ile alakası olmayacaktır motosikletlerin.............2008 fuarda detayları görmek mümkün olur sanırım diye umut ediyorum
Hyosung alacaktım vazgeçtim:salut:
Ö.Z.€.R;890119' Alıntı:Ne alakası var....
Kuralkan; Hyosung servisi açmayacak.Sadece Hyosung'un kendisi için ürettiği ürünleri satacak ve servisliğini üstlenecek.Her firma yine kendinden sorumludur.
Hyosung kullanıcıları yandı desenize siz şuna.r:
Global Motor gayet güzel hizmet veriyordu duyduklarıma göre.:silent:
Hyosung kullanıcıları yandı desenize siz şuna.r:
Global Motor gayet güzel hizmet veriyordu duyduklarıma göre.:silent:
Kuralkan Grubu'nun anlasmaya vardigi bir diger dünya devi ise Hyosung marka motosikletlerin üreticisi ve 2008'de 30. yasini kutlamaya hazirlanan Kore menseli S&T Group. Bu anlasma çerçevesinde S&T Group, Kuralkan için S&T KANUNI markasi adi altinda 650 cc'ye kadar 13 farkli modelin üretimini yapacak.
Hyosung ve Husqvarna motosikletleri bundan böyle Kuralkan güvencesi ile Türkiye'de.