Kuralkan'dan iki dev hamle

kuralkanhyosung.gif
Hyosung ve Husqvarna motosikletleri bundan böyle Kuralkan güvencesi ile Türkiye'de.

Türkiye'nin sektöründe lider motosiklet üreticisi Kuralkan, iki dünya markasinin distribütörlügünü üstlendi. Aralik ayi içerisinde gerçeklesen görüsmeler neticesinde ilk olarak Italyan Husqvarna Firmasi ile anlasmaya varildi.

Türkiye pazarindaki distribütör arayisini, genis bayi agi ve servis imkanlarina sahip Kuralkan Grubu ile neticelendirdi.
Kuralkan Firmasi tarafindan yapilan açiklamada ilk parti motosikletlerin 2008'in Mart ayi içerisinde Türkiye'de olacagi belirtildi. Kuralkan, Kanuni Motosikletleri için kullandigi bayi ve servis aginin yaninda, Husqvarna markasi için yeni bir yapilanma içerisine girildiginin ve müsterilere servis, satis sonrasi hizmetler ve yedek parça gibi konularda hiçbir sorun yasatmayacaklarinin da müjdesini verdi.

Kuralkan Grubu'nun anlasmaya vardigi bir diger dünya devi ise Hyosung marka motosikletlerin üreticisi ve 2008'de 30. yasini kutlamaya hazirlanan Kore menseli S&T Group. Bu anlasma çerçevesinde S&T Group, Kuralkan için S&T KANUNI markasi adi altinda 650 cc'ye kadar 13 farkli modelin üretimini yapacak.

1bca3eetr5.jpg

Kuralkan Grubu bu anlasma ile ürün yelpazesini 50 cc'den 650 cc'ye kadar genisletti.Kuralkan Grubu S&T KANUNI için farkli bir strateji uygulayarak, genellikle belirli sehirlerde olusan yüksek hacimli motosiklet potansiyelini Türkiye geneline yaymayi planliyor. Böylece küçük ve orta segmentin üzerinde beklentileri olan motosiklet kullanicilari Kuralkan güvencesinde yüksek hacimli motosikletlere binebilecek. Güney Kore'li marka ile Kuralkan bayileri 1300 YTL'den yaklasik 30.000 YTL'ye kadar ürün satisi yapacak.

2bcd8bayn0.jpg

Kaynak: MotorON

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kuralkan böylelikle; büyük cc motosiklet satışına başlamış olacak.En azından sattığı çin malı motosikletlerden daha kaliteli olur.

Bence çok güzel bir haber. Bir çok motosiklet kullanıcısının servis ve yedek parça sıkıntısından dolayı çekindiği bu iki markayı herhalde artık gönül rahatlığı ile alıp kullanabileceklerdir. İnşallah...

Aha filim başladı

Kanuniden çektiğimiz yetmiyor birde bunlar eklendi

Servisler dandik kardeş adamlar garanti maranti takmıyor elinden gelen en güzel şekli ile müşteriyi tuttuğu yerde memnun ediyor:pr::pr:

Hyosung alacaktım vazgeçtim:salut:

Yine bisikletçilerin eline alet edevat verip de motor ustası demezler umarım :) Satış sonrası hizmetler müdürlüğüne biraz daha önem vermeleri gerektiğini düşünüyorum. Satışla bitmiyor distribütörlük :)

şimdi hyosung u hem globalmotor hem de kuralkan mı getirecek?:silent:
yoksa sadece kuralkan mı getirecek?

Aha filim başladı

Servisler dandik kardeş adamlar garanti maranti takmıyor elinden gelen en güzel şekli ile müşteriyi tuttuğu yerde memnun ediyor:pr::pr:

Kısaca servis maceramıda yazayım da herkes durumun vehametini görsün

Motorumu çektim servise arıza konusunu göruştuk servise bıraktım

1- kayıt yok belge yok allaha emanet
2-Benden de herhangi bir evrak istenmedi ne ruhsat ne garanti belgesi
3-Serviste dünya kadar tamir edilecek motor var bi o da kadar monraj sırası bekleyen motor usta 2 tane ve biri mobiletcı ( aslen bisikletci ) diğeri :cherry:bybıcırık motor manyaaa iki saatte bi vidayı anca sıkar o da canı isterse
4-motor 1 yaşında 22.000 km de idi ve hiçbir arızası garantiye girmiyormuş açıklamasını sana yapıyorlar ( benimki 3. vites dişlisini kırmışdı o da dağılan bir bilyanın parçalarından dolayı )
5-motor 1 ay servisde bekledi ve yapılma sırası bir turlu gelmedi bende bi arabaya yukleyıp motoru ordan almak zorunda kaldım motorun şasesi ayrı motoru leğende teslim.
6-Yedek parça fiyatları kuralkanın sitesinde farklı serviste çhooook farklı bmw mubarek
7-içeri girdiğinizde size söylenecek bir yalanları herzaman var

İstanbul bahçelievler servisinden bahsediyorum diğerlerine gitmeme ne gerek var iso denen bişi var her biri eşit olmalı

şimdi hyosung u hem globalmotor hem de kuralkan mı getirecek?:silent:
yoksa sadece kuralkan mı getirecek?

S&T Motors, 1978 yılında Güney Kore'de kuruldu. Firma 1979'da Suzuki'nin tasarladığı bazı modellerin lisansını alarak, Güney Kore, Cahngwon'da açılan fabrikasında iç pazara yönelik motosikletler üretmeye başladı. 1986 yılında Japonya, Hamamatsu'da kendi araştırma ve geliştirme merkezini kuran S&T Motors, ertesi yıl ilk kez kendi tasarladığı motosikletleri seri üretime soktu. 2003 yılında kendi kurumsal kimliğini elde etmek için Hyosung Grubu'ndan ayrılan S&T Motors, 2007 yılının Haziran ayı içerisinde S&T Grubu'na dahil oldu.

http://motoron.com.tr/Content.aspx?hid=379

Hyosungla alakası yok sanırım.

Kısaca servis maceramıda yazayım da herkes durumun vehametini görsün

Motorumu çektim servise arıza konusunu göruştuk servise bıraktım

1- kayıt yok belge yok allaha emanet
2-Benden de herhangi bir evrak istenmedi ne ruhsat ne garanti belgesi
3-Serviste dünya kadar tamir edilecek motor var bi o da kadar monraj sırası bekleyen motor usta 2 tane ve biri mobiletcı ( aslen bisikletci ) diğeri :cherry:bybıcırık motor manyaaa iki saatte bi vidayı anca sıkar o da canı isterse
4-motor 1 yaşında 22.000 km de idi ve hiçbir arızası garantiye girmiyormuş açıklamasını sana yapıyorlar ( benimki 3. vites dişlisini kırmışdı o da dağılan bir bilyanın parçalarından dolayı )
5-motor 1 ay servisde bekledi ve yapılma sırası bir turlu gelmedi bende bi arabaya yukleyıp motoru ordan almak zorunda kaldım motorun şasesi ayrı motoru leğende teslim.
6-Yedek parça fiyatları kuralkanın sitesinde farklı serviste çhooook farklı bmw mubarek
7-içeri girdiğinizde size söylenecek bir yalanları herzaman var

İstanbul bahçelievler servisinden bahsediyorum diğerlerine gitmeme ne gerek var iso denen bişi var her biri eşit olmalı

Benim bir macit vardı, mondial. Onun sayesinde servisleri öğrendim. Daha önce de yazdım ve halen aynı kanaatteyim. 1.500 YTL'ye halen satılan 2 sene garantili motorlar var. Bu motoru Çin'den kaça alıyorsun, vergileri nasıl ödüyorsun, nakliyesi, reklamı, genel giderleri.... 2 sene de o motor ne arızalar çıkarı yüzde olarak belli. Bir de onları garantiden yaparsa külliyen zararda adamlar. UZUN LAFIN KISASI BU FİYATLARA MOTOR SATIP, 2 YIL GARANTİ VEREMEZSİN.

Husqvarna nın gelmesi iyi olacak piyasada gördüklerim çok eski modellerdi :)
Çoğu kişi bilmiyor bile markayı söyleyince çinli sanıyorlardı :)

Benim bir macit vardı, mondial. Onun sayesinde servisleri öğrendim. Daha önce de yazdım ve halen aynı kanaatteyim. 1.500 YTL'ye halen satılan 2 sene garantili motorlar var. Bu motoru Çin'den kaça alıyorsun, vergileri nasıl ödüyorsun, nakliyesi, reklamı, genel giderleri.... 2 sene de o motor ne arızalar çıkarı yüzde olarak belli. Bir de onları garantiden yaparsa külliyen zararda adamlar. UZUN LAFIN KISASI BU FİYATLARA MOTOR SATIP, 2 YIL GARANTİ VEREMEZSİN.

TR de bir mal satacaksan 2 yıl garanti veriyor kanunlar satıcıda buna uymak zorunda kurtarmıyorsa kurtaran fiyata kurtaran kalitede satsin

eğer kaliteli mal istiyorsak satıcılara değil kanunlara sığınmamız gerek ( ben herhangi bir yere şikayet etmeyerek hata yaptığımın farkındayım bu tamamen vakitsizlikten ) ama birdaha kanuni almayacağım almak isteyenleri uyaracağım en azından uyarmalıyız bilgilendirmeliyiz

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Aha filim başladı

:queen::queen: :queen:

husqvarna adını motosiklet markası olarak ilk defa duydum bende ::blushani::blushani::blushani

şayet benim bildiğim dünyanın en büyük ve önemli ağaç motoru üreticisi ise kalitesi muhakkak ki tarışılmaz... ne alakası var demeyin.. firmanın imajı, ve kalitesini zedeliyecek bir üretim yapacaklarını sanmam... tabi aynı firmaysa...

bide dolmar vardı.. onlar ap ayrı zaten.. adamlar içip içip motosiklet yapıyorlar galiba... baksanıza.. 24 adet ağaç motorundan ne yapmışlar...

Dolmette.jpg

Son düzenleme:
TR de bir mal satacaksan 2 yıl garanti veriyor kanunlar satıcıda buna uymak zorunda kurtarmıyorsa kurtaran fiyata kurtaran kalitede satsin

eğer kaliteli mal istiyorsak satıcılara değil kanunlara sığınmamız gerek ( ben herhangi bir yere şikayet etmeyerek hata yaptığımın farkındayım bu tamamen vakitsizlikten ) ama birdaha kanuni almayacağım almak isteyenleri uyaracağım en azından uyarmalıyız bilgilendirmeliyiz

Adamlar haklı demedim, yanlış anlaşılmasın. Pazarda 3 YTL'ye satılan kaşarlar var ya, hani en az 8 kilo sütten 1 kilo kaşar olur ya, sütün kilosu 70 YKr, buna rağmen 3 YTL'ye kaşar satılıyor ve bazıları da kaşar aldığğını iddia ediyor ya...

Son düzenleme:
husqvarna adını motosiklet markası olarak ilk defa duydum bende ::blushani::blushani::blushani

şayet benim bildiğim dünyanın en büyük ve önemli ağaç motoru üreticisi ise kalitesi muhakkak ki tarışılmaz... ne alakası var demeyin.. firmanın imajı, ve kalitesini zedeliyecek bir üretim yapacaklarını sanmam... tabi aynı firmaysa...

bide dolmar vardı.. onlar ap ayrı zaten.. adamlar içip içip motosiklet yapıyorlar galiba... baksanıza.. 24 adet ağaç motorundan ne yapmışlar...

chainsaw-bike.jpg

neren buldun sen bu resmi yaa :queen::queen:

ben servisimden memnunum arkadaşlar... hyosung da gelirse cazip fiyat da koyarlarsa servisi değiştirmeden motoru değiştirmiş olurum. şuan için kymco var planımda... :cat:

Yine bisikletçilerin eline alet edevat verip de motor ustası demezler umarım :) Satış sonrası hizmetler müdürlüğüne biraz daha önem vermeleri gerektiğini düşünüyorum. Satışla bitmiyor distribütörlük :)

ewet Pro sana katılıyorum umarım dediğin gibi önüne gelene yetkili servis vermezlerrr...

zaman gösterecekkk...

Husqvarna markasının yeni model ve özel special kross makinelerinin gelmesi iyi olacaktır diye düşünüyorum arazi sürücüleri için.S&T motors anladığım kadarıyla kuralkan için hazırlanan özel bir koleksiyonla gelecek yani bildiğimiz hyosung ile alakası olmayacaktır motosikletlerin.............2008 fuarda detayları görmek mümkün olur sanırım diye umut ediyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar