Kuralkan'dan iki dev hamle

hyosung u alırsa iyi olur.ben huyosung düşünüyorum askerden sonra:) kanuni servisimdende memnunum vallahi süper olur:queen:

Aha filim başladı

Kanuniden çektiğimiz yetmiyor birde bunlar eklendi

Servisler dandik kardeş adamlar garanti maranti takmıyor elinden gelen en güzel şekli ile müşteriyi tuttuğu yerde memnun ediyor:pr::pr:

Hyosung alacaktım vazgeçtim:salut:

kendi adına konuş dostum.pire yüzünden yorgan yakma

Ah bee:( tamda hyo. aldım kurulkana distribütörlük geçti.Artık garanti maranti kalmaz.Kanuni ve HYo servisi aynı yerde aynı ciddiyette yok abi ben motoru eski ustama götürürüm. Hayırlı olsun diyemeyeceğim çünkü nacizhane fikrim hyo. kullanıcıları servis konusunda sükutu hayal yaşıyacak vede o dandik çin motorları dünya fiyata satıyorlar kim bilir hyo.lara nasıl bir fiyat politikası uygulayacaklar.Umarım kurulkan biraaz buralara uğrarda insanların görüşlerini alır gerçe adamlara ben bir mail attım cevap yazmak zahmetine bile katlanmadılar.... Çok kötü bence çook hiç sevinemedim.

Husqvarna markasının yeni model ve özel special kross makinelerinin gelmesi iyi olacaktır diye düşünüyorum arazi sürücüleri için.S&T motors anladığım kadarıyla kuralkan için hazırlanan özel bir koleksiyonla gelecek yani bildiğimiz hyosung ile alakası olmayacaktır motosikletlerin.............2008 fuarda detayları görmek mümkün olur sanırım diye umut ediyorum

Husqvarna zaten Ulumotor tarafından getiriliyordu Türkiye'ye daha önce.

http://www.ulumotor.com/

hımm güsel motosikletlerin ülkemizde yaygınlaşması için güsel olmuş:rendeer:

kuralkan kanuniden bi cacık olmas. bu işler motor satmakla olmuyor. hani servis hani garanti :farao:

inşallah hayırlı olur bu iki marka için.ben de çin malı motor kullanıyorum ama bir kere servise gitmişliğim yok.gider ustamın başına dikilir motorumu bir güzel yaptırırım.öyle bırak servise 3-5 saat sonra al o iş değil bence.

Ö.Z.€.R;890119' Alıntı:
Ne alakası var....

Kuralkan; Hyosung servisi açmayacak.Sadece Hyosung'un kendisi için ürettiği ürünleri satacak ve servisliğini üstlenecek.Her firma yine kendinden sorumludur.

Servis hizmetini kanuni servisleri üstleneceği için vazgeçtim özer

Ve ilerleyen zamanlarda korkum o dur ki kanuni yedek parçaları hyosunglarada çinmalı vermesin ( hyosungunda çin malı taklitleri olabilir )

bu kadar büyük ve bu kadar şikayet gören başka kaç firma var acaba.
gelen haber 2007'nin sektörel bazda en flaş haberi sanırım.kimine göre hyosung un(S&T) böyle yaygın bir yerli firmaya geçmesi olumlu bir değişikliktir (ki ben böyle olmasını umut ediyorum).eğer gençliğimde bildiğim ve hala yollarda gördüğüm o muhteşem mz lerin kanuniye geçtikten sonra yavaş yavaş yok olması gibi bir son olacaksa çok yazık olur.

burada bir yalan dönüyor ama kısa sürede çıkar foyaları ortaya..

Dikkat ederseniz sadece başlıkların ve haberlerin orta yerinde hyosung lafı geçiyo,imzalanan yerde Hyosung'un adı yok S&T diye Hyosung'un bağlı olduğu firmanın adı var... Anladığım kadarıyla Global Hyosung'u getirmeye devam edecek,fabrika kurulduğu zaman Hyosung markasının bağlı olduğu gurubun markası adı altında 'hyosung imal ediyoooss' diyecekler.

Yani motomax keeway gibi hatta Suzuki'nin bi ara SYM'i tanımadığı zamanlar (2003-2004 yılları) Suzuki firmasının SYM'leri Suzuki diye satması gibi bişi olacaktır.

Kuralkan'a güvenmeyi asla düşünmem...

Daha önce Peugeot scooterlar alanların elinde patladı parça yok ; servis yok !

Bunlardan birisi de bendim (vivacity-2004 model)

Neye el atsalar marka dibe vuracaktır sanırım...

Hiç olmazsa Hyosung'a dokunmasalar !!!

Hyosung kullanıcıları yandı desenize siz şuna. :pr:
Global Motor gayet güzel hizmet veriyordu duyduklarıma göre.:silent:

Hyosung kullanıcıları yandı desenize siz şuna. :pr:
Global Motor gayet güzel hizmet veriyordu duyduklarıma göre.:silent:

Hyosung ile ilgisi yok yahu. Nasıl okuyorsunuz? S&T Group, Kanuni(Kuralkan) için motosiklet üretecek. S&T KANUNI markasi adı altında. Hyosungları satmayacak.

Hyosung un distribütörü hala global motor.

Benim anladığım bu. :)

Kuralkan Grubu'nun anlasmaya vardigi bir diger dünya devi ise Hyosung marka motosikletlerin üreticisi ve 2008'de 30. yasini kutlamaya hazirlanan Kore menseli S&T Group. Bu anlasma çerçevesinde S&T Group, Kuralkan için S&T KANUNI markasi adi altinda 650 cc'ye kadar 13 farkli modelin üretimini yapacak.

Bence bu yanlış bir başlık. Konunun başındaki resim ise hayli hayli yanlış. :)
Hyosung ve Husqvarna motosikletleri bundan böyle Kuralkan güvencesi ile Türkiye'de.

Resimlere bakarsaanız hiç bir yerde hyosung yazmıyor. Husqvarna ve S&T motors yazıyor. :wiinkk:

1bca3eetr5.jpg

2bcd8bayn0.jpg

Yanlışmıyım? :wiinkk:

dergilere sanki 'gidin hyosung distribütörü olduk diye haber yapın,bizde size bol bol reklam veririz' denmiş gibi bir görüntü var ortada...

S&T motorsun üreteceği motorları Hyosung diye satacaklar zannedersem.Hyosung'un marka bilinirliğinden yararlanmaya çalışıyorlar gibi bir durum var ortada

Husqvarna bir İsveç firmasıdır,markasıdır,italyan değil.
Saab,Skf,Volvo,Ericsson bilinen markalarındandır.
Teknoloji ve kalite üretirler.
Nereden mi biliyorum http://www.eton.se/ bu firmayla çalışıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar