Kaskın markası: Icon
Model: AIRFRAME GHOST CARBON
Ağırlık:1,450 gr (+-50 gr) M beden ( Ben XS kullanıyorum)
Fiyat 1.680 tl (gümüş aynalı vizor ile)
Artıları : fiyat performansı yüksek, karbon fiber kabuk, kafama çuk diye oturması, uzun kullanımda dahi rahatsızlık vermemesi, başarılı havalandırma, vizor seçeneğinin genişliği, çıkarılabilir / yıkanabilir antibakteriyel padler, d-lock, fog free vizor, abd, avrupa, japonya gibi tüm standartlardan geçmiş olması, mat siyah bir kask olmasına rağmen gümüş aynalı, gold aynalı vizor ile çok şekil durması.
eksileri : prolock adını verdileri vizor kilitleme sistemi kullanışsız evet kolaylıkla kilitleniyor ama açmaya çalıştığınızda zorlanıyorsunuz öyle baş parmakla yukarı itmekle olmuyor bu sefer kaskta hafif yukarı oynuyor sevmedim. Eğer yandaki kapakları ki gürültüyü önlemek için koymuşlar takıp çıkarmayacaksanız kolay, yok o kapaklarıda söküp çıkarmak isterseniz uzun iş, o kapakları tutan çentikler iki üç tak çıkarda kırılır. Ben kapaksız kullanıyorum. Kask sarı vizor ile geliyor ki ben sevemedim, özellikle trafik ışıklarında sorun oluyor. Kırmızı mavi gibi gönüyor vs. Aynalı gümüş rengi vizor ile kullanıyorum. Tek sorun yansıma oluyor ama bi süre sonra alışıyor insan kendini görmeye, çok büyük bir problem değil. Eğer sizde benim gibi gözlük ile kullanacaksanız ilk bir hafta padler alışana kadar gözlük takmak mümkün olmayacatır. Ön çene havalandırmasını eldivenle açıp kapatmak maharet istiyor. açıldımı kapandımı hissi yok. Güneş vizorü yok ama benim için büyük bir eksiklik olmadı. 100 kmh üstü hızlarda ses alıyor ama rahasızlık vermiyor. omuz üstü kontrollerinde hafif bir sağ sol yaptırıyor ama tehlike arz etmiyor. Son olarak arai deki gibi kaza anında padleri çıkarmaya yarayan zıbırtılardan olmaması.
Tercih nedenim ise benim kafaya çuk oturan tek kask olması diyebilirim.