kullandıgımz kasklar !

Marka: Shoei
Model: Gt Air Regalia TC2
Ağırlık: 14500 gr
Avantajı: Kask A dan Z ye ben kaliteyim diye bağırıyor.Her ayrıntısı ince düşünülmüş kullandıkça farkına varıyorsun.
Dahili güneş vizörü hem şık hem de kullanışlı.Güneşli havada kullanmak sorunsuz bazan gece de vizörü indiriyorum çok sorun yaratmıyor.
İç malzeme kalite 2 saatlik İzmir-Manisa-Foça yolunda güneşin alnında gram terletmedi.Havalandırma çenede, arka spoilerde ve üstte 2 kademeli olmak üzere 3 adet işini mükemmel yapıyor.Normal vizör kapalıyken ve açıkken desibel farkı çok fazla sızdırmazlık parçaları tam izolasyon sağlıyor.
Yüksek süratte hava sesi rahatsız etmedi çünkü YBR 125 ESD kullanıyorum.Maksimum 120km/h yapıyor.Bu hızlarda bile rahatsız etmedi.
Kaskın cilası güzel çizmeye kalsan çizemezsin.3 aydır kullanıyorum kozmetik olarak bir fark yok.
Dezavantajı: Biraz fazla pahalı ama işini iyi yaptığını düşününce çok sorun yaratmıyor.Forumda çok sık rastlanılan bir soru var ya "Kafan kaç para?" diye...
Ne olursa olsun Sharp testinden onay almış kaskları kullanalım.Kasksız çıkmayalım.5 dakikalık yola kasksız çıkarak belki de olası bir kaza anında ömrünüzün son anına tanık olur gibi hayatınızın gözleriniz önünden film şeridi gibi geçmesine izin vermeyin.Bugün motoru yaklaşık 20km/h hızda mıcırda sağa yatırdım bende de motorda da sorun yok koruma demiri çizildi.)Fakat aklıma hala düşeceğimi anladığım andaki düşünceler geliyor.
Biraz duygusal ve uzun bir yazı olduğu için özür diler herkese kazasız sürüşler dilerim...

kaskın markası: held
kasın modelı : st - 6
agırlık:1250 +-50
avantajı: hafif, Alman, karbon fiber,
dezavantajı: 3 gündür kullanıyorum, sharp testi yok.
soylemek ıstedıgınız: caberg vox daytona alacaktım ama moto plus ilgilenmemesi ve tek başıma kaskı incelerken kask çizilecek muhabbeti bu kaskı şeçmeme sebep oldu. motomax: hizmetinin, müşteriye yaklaşımı Alman malı güvenmem beni etkileyen noktası oldu bendeki beyaz. Tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar