Kullananlardan Alarm Hakkında Bilgi ve Tavsiye bekliyorum...

Katılım
29 Eki 2007
Mesajlar
2,233
Nihayet aylardır süren hasret bugün sona erdi ve dylan'ıma kavuştum.Şimdi sizlerden alarm tavsiyesi istiyorum arkadaşlar.Alarmsızlık ve kilitsizlikten korkuma motoru eve getiremedim:pale:
Bu alarmı taktırdığımızda etkisi nasıl oluyor arkadaşlar?Bunun çok fonksiyonlusu az fonksiyonlusu varmış.Azcık titreşimle çalıyor mu?Sitelere bakıyorum 50-60 ytl arası fiyatları var.Bugün Honda bayiinde tam 160 ytl fiyat verdiler.Immobiliserlı motorlarda şifre girilmeden çalışmıyomuş vs. Bunlardan kullananlardan, taktıranlardan, memnun olandan olmayandan ben dahil herkese faydalı olması amaçlı bilgi istiyorum arkadaşlar.Fiyatı, özellikleri, marka!! , memnuniyet olursa sevinirim..
Teşekkürler...
 
Katılım
17 May 2006
Mesajlar
541
kardeş hırsız kafasına bir şeyi çalmayı koyduysa ne eder ne yapar çalar zaten. Minareyi çalan kılıfını hazırlar misali. Teknoloji giderek ilerliyor ama; Hırsızların kulandığı teknolojide. Alarm malarm fayda etmiyor kafasına koyduktan sonra ama caydırmıyorda değil.
 
Katılım
29 Eki 2007
Mesajlar
2,233
kardeş hırsız kafasına bir şeyi çalmayı koyduysa ne eder ne yapar çalar zaten. Minareyi çalan kılıfını hazırlar misali. Teknoloji giderek ilerliyor ama; Hırsızların kulandığı teknolojide. Alarm malarm fayda etmiyor kafasına koyduktan sonra ama caydırmıyorda değil.

Bu kadar karamsar olma.Ben zaten büyük bir ihtimalle apartmanımın içine alırım motoru ama dışarıya bağlasam bile bir alarmın çalması yeter.Hemen duyar kalkarım.Allah ne verdiyse yukarıdan kafalarına bocalarım.Aslında bir de kuru sıkı silah mı alsak yaa:queen::queen:
 
Katılım
29 Eki 2007
Mesajlar
2,233
Baska hiçbir seye bakma direk, tek gecerim bu aletleri gozun kapali alabilecegin en iyi urundur piyasadaki. Asagida kendinden alarmlı disk kilidi xena'yi inceledigim link'e bir goz at kesinlikle tatmin olacaksin :cat:

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/41261-kendinden-alarmli-xena-disk-kilidi-incelemem.html

Çok güzel bir inceleme olmuş hocam çok teşekkür ederim.Anadolu yakasında bunu temin edebileceğim bir yer biliyor musunuz?Villa Levent çok uzak bana.Acemi motorcuyum daha 30 km'lik bir tecrübem var:)

Akıllı bir yaklaşım... Alarmdan boşver direk kuru sıkı al..:queen::cherry:

Bu bayağı tehlikeli olur.İşin şakasındayım ben:queen:

Arkadaşlar dün bir motosiklet aksesuarları satan bir mağazaya sorduğumda alarmlı disk kilidi kullanmamamı, bunların hemen bozulduğunu ve yağmurdan etkilendiğini söylediler de.Pininfarina hocam bu konuda görüşlerini alabilir miyim?
 
Son düzenleme:
Katılım
7 Şub 2008
Mesajlar
87
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
evt arkadaslar dogru bu sistemi kurabilen varmı yardımcı olsun bende alıp kendim montu etmek istiyorumm
 
Katılım
11 Eki 2005
Mesajlar
4,387
Arkadasim ben senelerdir buyuk motorlara biniyorum ve tum guvenlik ekipmanlari haricinde muhakak alarm takarim motoruma. Daha dun yeni motoruma taktim. Alarm kesin guvenlik degildir ama cikardigi ses sebebi ile o anlik dikkatleri ustune ceker bir caydiricilik yaratir. Yoksa alarmi fark eden hirsizin onu sokmesi 1 dk .

Sana verilen fiyatlar cok pahali ben sahibinden.com dan aldim 32 YTL isimi goruyor. Yanliz tek onemli nokta iyi bir elektrikcide bagla ve kesinlikle uzaktan calistirmayi devre disi birak. Yoksa beyne zarar verirsin.
 
Katılım
30 May 2006
Mesajlar
315
Arkadaşlar dün bir motosiklet aksesuarları satan bir mağazaya sorduğumda alarmlı disk kilidi kullanmamamı, bunların hemen bozulduğunu ve yağmurdan etkilendiğini söylediler de.

Ben 2 senedir kullanıyorum sadece bir kere pil değiştirdim.Bozulma falan yok.
 
Katılım
8 Eyl 2007
Mesajlar
176
Geçen ışıklarda karşıdan karşıya geçicektim.Araçlara kırmızı yanınca yaklaşan bir scooter durdu ışıkta... ve bir daha çalışmadı :mrgreen: alarm taktırmış adam alarm ötüyordu bip bip ama marş basmadı motor.Aküyü etkiliyor bayağı.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst