bugüne kadar aldığım en işe yarar, en anlamlı ve en gerekli 2 aksesuardan birisidir abi
geçen sene ilk defa uzun yola gideceğim zaman, sipariş yetişmediği için konuda paylaşılan upucuz diye paylaşılan dandik (uyurken kullandığım) tıkaçları deneyimlemek zorunda kaldım. kalmaz olaydım. birincisi sesi komple kesiyor ki bu çok tehlikeli bir durum. ikincisi belli bir süreden sonra kulağı tamamen kapattığı için oluşan basınçtan ötürü kulağın anası ağlıyor ve o acıdan dolayı seyahat resmen işkenceye dönüşüyor. üçüncüsü ilk başlarda belki zor olabilir ama içindeki o çıkan zamazingo ile takılması gerekiyor ki kolay olsun.
kaldı ki o dandik ucuz şeyler zaten kulağınızı tamamen kapattığı için interkomla müzik dinlemek de pek mümkün olmuyor ama alpine'nin hem ortam seslerini duyabilmenizi hem kulak basıncını dengelediği hem de rahat müzik dinlemenizi sağladığı için ortası delikli olduğundan aşırı konforlu.
ha ben geçen sene 700 liraya mı ne almıştım. pahalı mı evet pahalı ama uzun yolda giderken kulağımın sağlığından pahalı değil......