walla hocam helal olsun iyi yürek warmış o motorla gezcek kadar ama yinede helal olsun
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Ümmet abiyi dün gelişim sürücü kursunun önünde gördüm. Mt stickerlerini toplamış bir poşete koyuyordu. :mrgreen:
çarşamba geçedeğim gemlikten sizi bulursam bırakırım.:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ya bu arada Mt stickerlerini nerden bulabiliriz?
çarşamba geçedeğim gemlikten sizi bulursam bırakırım.
çarşamba günü karadeniz motorda yılmazın yanında buluşalım orda alırsın stickerleri orhangaziden gelirken armutlu yolunun başında sağda.:cat:Ümmet abi 10 numarasın walla![]()
:cat:
ozaman yoktu mehmetçim bırakmammı hiç yeni aldım daha uğrarsam bırakırım denizlide yağış varmı.Abi bize bırakmadın hic sticker :bounce: .
Alacağın olsun be hocam be ?
çarşamba günü karadeniz motorda yılmazın yanında buluşalım orda alırsın stickerleri orhangaziden gelirken armutlu yolunun başında sağda.:cat:

veremedim çok ani oldu size gelirken yolu uzatmışım boynerin orda bi sürü motor gördüm bende daldım ogün için özür dilerim.::uzgunum: :cyclopsan :silent: ::tartis::way be haber vermek yok tabiBiz orda ümmet abiyi beklerken soğukta abimiz mangalı markaja almış meğer
![]()
devamlı değil işim olduğu bölgelere gidiyorum toplu taşım araçları kullanmıyorum ama istanbul izmir devamlı gidip geliyorum şuan istanbuldayım p.tesi izmire gidiyorum.Ümmet abi gezine kışın devam ediyormusun ( Hoş bu kış havalar iyi gitti ama. )