küçük motoruyla TÜRKİYE'yi dolaşan ÜMMET PERKİTAN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
walla hocam helal olsun iyi yürek warmış o motorla gezcek kadar ama yinede helal olsun

Ümmet abiyi dün gelişim sürücü kursunun önünde gördüm. Mt stickerlerini toplamış bir poşete koyuyordu. :mrgreen:

Abi bize bırakmadın hic sticker :bounce: .
Alacağın olsun be hocam be ?

Abi bu gün yagmış biraz. Bi kaç gündür iyi idi. Yarın nası olur bilmiyorum, yağma ihtimali var, dikkat et abicim yollarda?

Güzel bir pazar günü için planlar yapılmış... Belgrada mangala gitmek için buluşma yerine varmak üzereydim... Aman Allah ım buluşma yerinde üzeri stickerlarla Mavi bir Mondial... :) Ümmet abi meğer izliyormuş bizi.. :) Sağolsun varolsun... Mangalımıza şeref verdi geldi... Eğlenceli bir pazar günüydü hava şartları mükemmeldi ve günümüz çok güzel geçti.. Ümmet abinin de şeref verdiği bu buluşmanın fotoğrafları.. :) Sağolasın ümmet abi.. Bu arada km 70000 olmuş...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Göksel geçmiş mangalın başına, Müslüm de artist gibi vermiş yine pozunu... nerelerdesiniz üstadlar; uzun zamandır online göremiyoruz sizi :cyclopsan

way be haber vermek yok tabi :p Biz orda ümmet abiyi beklerken soğukta abimiz mangalı markaja almış meğer :p:p:p

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
:cat: :rendeer: :queen: ::biggrinn ::tutkuy:: ::thanks: cihan resimler güzel olmuş ogün belgıratta güzeldi heşey için teşekkürler.

way be haber vermek yok tabi :p Biz orda ümmet abiyi beklerken soğukta abimiz mangalı markaja almış meğer :p:p:p
veremedim çok ani oldu size gelirken yolu uzatmışım boynerin orda bi sürü motor gördüm bende daldım ogün için özür dilerim.::uzgunum: :cyclopsan :silent: ::tartis::

Son düzenleme:
Ümmet abi gezine kışın devam ediyormusun ( Hoş bu kış havalar iyi gitti ama. )

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
mrh

Ümmet abi gezine kışın devam ediyormusun ( Hoş bu kış havalar iyi gitti ama. )
devamlı değil işim olduğu bölgelere gidiyorum toplu taşım araçları kullanmıyorum ama istanbul izmir devamlı gidip geliyorum şuan istanbuldayım p.tesi izmire gidiyorum.

ümmet abi sağ olsun bu gün havranlı dostlarını dolaşmaya gelmiş çok sevindik
şu an izmir deki toplantıya yetişmek için yanımızdan ayrılıyor biz kendisine iyi yolculuklar diliyoruz

bugunkü izmir mt toplantısında seni görmek güzel olacak Ümmet abi :queen:
geliyorsun değil mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar