seni seviyorum ümmet baba yolun acık olsun sağlık sıhhat'le nice yollara sen cansın can:rendeer:
iyi burak sağol biz mondıl mahabbeti yaparız sende dinlemezsin olur biter. insanlar mutlu olsunda neyle olursa olsunlar .seni seviyorum kendine iyi bak.not.ben mondıal biniyorum honda muhabbetimi yapçam.ümet abi naber ? ben burak hayrlı yolculuk dilerimbu saatten sonra mondial muhabbeti yapmayalım
![]()
metehancım sen onlara aldırma mondıalda okadar kötü değil 146000 kişi onu kullanıyor kendine iyi bak yunaktan selamlar.Ümmet Abinin önünde eğiliriz ama Mondiyi anlatmayın bana gençler...Masal dinleyemem bu saatte...
metehan motor mondial ...masal değil yani..parçaları değişmiş rektife olmuş olabilir ama mondial ..vede türkiye yollarında 57000 km yapmış ...kabullenmesende durum budur...![]()
Abi benim teorime göre bu motor çok düzenli ve dikkatli kullanılıyor...belli sabit bir hızda sıkıştırılmayan bir motor 250.000 km bile yapar...Ümmet Abi temiz kullanıyor kendiside söyledi...yani artık parçalar kaynaşmış diyelim...istisnai durum bu...kabul edilecek durum yok...Mondı işte...Bak Kanuni olsa lafım olmayacak...Yerli mal derim sineye çekerim...Ama ithal edilmiş parçaları montajlayan bir firmanın mallarını savunmam...Kanunide aynı şeyi yapıyor ama yinede bazı ürünlerde (bobcat...tıger) belli kaliteyi yakalayabilmiş firma...
Ama mondı ağzıyla kuş tutsa yaranamaz bence...
Ümmet Abiye hayırlı yolculuklar...[/QUOTEmetehancım bende mondıalı honda.yamaha.ile kıyaslıyacağını tahmin etmiştim kanuni yazınca şık olmadı neyse senin kafanı fazla karıştırmayım ben böyle iyiyim