iletirim ümmet abi uğrarsan seviniriz.....
mecit kardeş güzel şeyler yazmışsın.okuyunca tüylerim diken gibi oldu yalnız iltifat etmişsin ben yazdıklarını hakedecek birşey yaptığımı sanmıyorum.sadece motorumla çok uzun yolda km yapmak istiyorum.yazdıklarından sonra daha dikkatli olmaya çalışacağım.habarini aldım cuma günü toplantınız varmış inşallah orda görüşürüz.ümmet abim,canım babam...ben manisadan mecit..senin gibi bir insanla tanışmaşerefine bende dahil oldum ya,,inan bu dünyada gözüm arkada kalmaz..sen bizlere motorculuğun milyarlık motorlar olmadığını,,motorculuğun insanın yüreğinde olduğu gösterdin..allah yolunu hep açık etsin..sen bizim baş tacımızsın..
Ümmet abi,,sen bizim pirimiz oldun artık..sen bize motorculuk adına bir ders verdin..biz genç motorseverlere birçok şey öğrettin..sen çok yaşa emi..sen kimselere kulak asma,,senin yaptığın iş takdir edilecektir zamanı gelince..elimden gelse senin heykelini dikerim manisaya...MECİT
boludan geçerken mutlaka uğrarım bolu tabelasınıda sen çekersin olmazmıevet ümmet abi gözümden kaçmış olabilir.boluya bidaha gezi düzenlersek senide aramızda görmeyi çok isteriz abi 10 eylülde yapılan gezi için sana ulaşamadık inşallah bidakine olur allah yeterki sağlık versin.bende seninle tanışıp yol maceralarını dinlemeyi çok isterim.
abi iyi günler boludan selamlar...

,