küçük motoruyla TÜRKİYE'yi dolaşan ÜMMET PERKİTAN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Helal sana Ümmet abi yalnız kafama takılan dünyanın en pahalı benzininin olduğu bu ülkede 45,650 Km yol demek milyarlar demek abi yeme ,içme, yatmayı saymasak bile ...Ortalama 1,450 litre benzin yakarsın..buda 4,500 lira para tutar...Allah kolaylık versin abi...Helal sana bende bi Türkiye turu yapmayı çok düşündüm ama..masraflarla birlikte 10,000 lirayı geçiyor valla bu yüküde kaldıramayız..

ozaktasi' Alıntı:
Helal sana Ümmet abi yalnız kafama takılan dünyanın en pahalı benzininin olduğu bu ülkede 45,650 Km yol demek milyarlar demek abi yeme ,içme, yatmayı saymasak bile ...Ortalama 1,450 litre benzin yakarsın..buda 4,500 lira para tutar...Allah kolaylık versin abi...Helal sana bende bi türiye turu yapmayı çok düşündüm ama..masraflarla birlikte 10,000 lirayı geçiyor valla bu yüküde kaldıramayız..
beyler ummet abı nın kac parayla cıktıgını soylesem bı cogunuz kafa buluyo dersınız ınanmazsınız o yuzden solemıyorum:) kendınden duyun sızın 1 gunde harcadıgınız parayla turkıye turu yapıyor..
ayrıca bbrr abı bız resımlerın herpsını sıtede yayınlıcaz PcKopatGHostrider ile 1.5 gb resımler var cok calısmamız gerkıyor cokk:p :p

helal be arkadaşım...nevarsa senin benim gibi gençlerde var.vay canasına yav...benim emekli olunca yapacağımı şimdiden yapmış.Brawwwo walla:cat: :cat:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
sayın katılımcılar şahsıma yaptığınız methiyelere ve övgülere çok teşekkür ederim yalnız ben bunları hakedecek bir şey yaptığımı sanmıyorum. yazdıklarınızı okudukça nekadar insanı mutlu ettiğimi düşünüyorum dün mersinde ömer kardeşede söyledim motorun markası büyüklüğü küçüklüğü önemli değil yada maliyet ben buyola çıkarken yüreğimi ortaya koydum.insan kararlı olursa inandığı herşeyi yapar eğer tereddüt ederse ozaman kötü konyadan selam.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
selamlar ümmet abi yolun açık olsun harika bir iş çıkarmışsın vala istanbul'a geldin mi yada gelecekmisin bilmiyorum ama yolun düşerse mutlaka görüşmek isterim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Okan sizin bir günde harcadığınız parayla diyorsunda ...Yeme,, içme , yatmayı saymasak bile sadece benzin parası 5,000---6,000 lira yapar..Sonuçta bu makina suyla gitmiyor...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yolcu

donniedarko iki hafta sonra isyanbulda olurum ozaman görüşürüz bişekilde buluşuruz hergün internete girersen bir iki gün kala numaramı yazarım. yarın marmariste barış ile beraberiz

sen ummet abıye bır sor bana sorma cok sasıracaksın ve saskınlıgını atamayacksın ve ıdda edıyorum o paranın fazlasını bırgunde harcıyorsunuz:)
ummet abı ayrıca selamlar ne zman sen konyaya vardın bıde senı yolcu edemedım kusura bakma saat 11 olmustu kerımıde tek yolladık hadı kalın saglıcakla

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ozaktasİ İstersen Malİyetİ Pek Fazla GÜndeme Getİrme Tekerlek BİŞekİlde DÖnÜyor Herkes Bİr Ucundan Tutuyor EĞer BİrgÜn Bİraraya Gelİrsek Bunlari KonuŞcak Çok Zamanimiz Olur.

HİÇ Önemİ Yok Okan KardeŞİm GÖnÜller Bİr Olsun

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ümmet perkitan' Alıntı:
donniedarko iki hafta sonra isyanbulda olurum ozaman görüşürüz bişekilde buluşuruz hergün internete girersen bir iki gün kala numaramı yazarım. yarın marmariste barış ile beraberiz

tamam abi sana keyifli sürüşler kazasız belasız. ben takip ederim geldiğinde görüşürüz

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ümmet abi ben bu işin mali külfetinin ağır olduğunu anlatmaya çalıştım...Neyse sana helal olsun..Ve hayırlı yolculuklar...

ümmet abi yolculuğunun iyi geçtiğine sevimdim.. eve yeni yeni ayak bastım.. resimleride bu gece sabaha kadar halletcem... iyi yolculuklar.. KERİM..

helal olsun

inan büyük cesaret renkli bir kişilik olmalı bence yollar da yaşadıklarını kaleme almalı

AHhhh ahhhh bi motorumuz yokk....

Abi ssana helal olsun bea yaww valla cesaretine hayran kaldımm bir gün bizde seni eskişehirdee görmek isterizzz....SAYGILAR ABİİİİ

helal olsun amcaya ne yol yapmış.:cyclopsan şimdi amcada anlatacak okadar çok şey vardırki birgün birinin dinleme imkanı olursada buraya yazarsa bizleri için süper olur. eminim tecrüberle dolu gezileri vardır .....

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
burduru geçtim barış .acıpayam, tavas, kale, gögova üzeri marmarise geliyorum .yeşilovadan slm.

hangi resimleri yayınlıyacağını biliyorsun değilmi kerim .eğer site yöneticilerinden izin alabilirsen hepsini yayınla bence mahsuru yok.

Son düzenleme:
gercekten helal olsun bende 151 rs var yeni aldım ama canakkaleye nasıl giderim diye kara kara düşünüyom

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar