küçük motoruyla TÜRKİYE'yi dolaşan ÜMMET PERKİTAN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cesaretinden dolayı kutluyorum helal olsun abime
çin motorlarını kötüleyenlerde görsün görsünde kötülemesin bir daha baksın şu motora
saygılar

bizi habersiz-resimsiz bırakmayasın ümmet dayı!

yolun açık olsun, ya bir de belki haddim değil, biraz TRT sorusu olacak ama nerden aklına geldi bineyim scooter'a dolaşayım memleketi ? emekli misiniz? yaş kaç?

OHOO HOCA
BULUŞMAYA BAK
ÜSTAD BBRR BARIŞ ABİM LE, ADAMIN KRALIYLA, YOLCU ÜMMET HOCAM BULUŞÇAK
BENDE OLMAK İSTİYORUM ORADA ??

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yolcu

BBRR.telefonunu aldım buda benim telefonum.05427624303 orda görüşürüz

bo-74 çok yeni resim var ama yüklemesini bilmiyorum birini bulursam yayınlıyacağım .50 yaşındyım emekli değilim .bende kullanabildiğim araçla uzun yol olmak koşuluyyla gezmek hobi haline geldi. 4 aydır mondıal 125 mt motorla geziyorum 45650 km yaptım.

Son düzenleme:
Ümmet Usta Adanaya geldiğinde seni misafir etmek istiyorum. Ayrıca Kanalla anlaşırsak Yayınlanacak olan " MOTOSİKLET GÜNLÜĞÜ" programımda seni konuk edebilirmiyim? sevgiler seni arayacağım... Adana'ya geldiğinde beni 363 59 07 no'lu telefondan ararsan görüşürüz... İsmim Engin...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
entellektüel numaranı aldım. şuan urfa viranşehirdeyim iki gün sonra akşam adanada olurum herhalde görüşürüz.numaram 05427624303 slm.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
okan 4037 3 gün sonra mersinde olurum herhalde urfa viran şehirden slm görüşürüz

Ümmet Hocam
Forum Falan Derken Gezİlerİn Rİtmİnİ Arttirmiyosundur Umarim
Eskİ Hizda Keyfİnİ Cikara Cikara Gez Derİm
Sen Bİlİrsİn Yİne En İyİsİnİ

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yolcu

yok yok rene ritim artırırmıyım hiç ozaman tadı çıkmaz yavaş yavaş ahaste ahaste tadı çıkar viranşehirden slm

ya arkadaşlar burada narth ile hiç görüşemiyoruz hiç sesi soluğu çıkmıyor

Son düzenleme:
cuma gunu toplantı var zaten mersınde sanırım tam cuma gunu mersınde oluyor

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
mersindeki dostlar şu anda urfayı geçtim suruçtayım g antepe 100 km kaldı cumaya orda olurum herhalde .izmirdeki toplantı 20 de oldu mersindeki toplantı kaçta olur . bildirirseniz sevinirim

pozcuda kuşimatu sokagı var orda hep cafecıler olur orda sor dekı tribu nerde de gosterırler mersınde kuşimatu (okunusu) meshurdur herkes bılır pozcuda

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
selam ben ummet abinin arkadaşıyım bende pozcuda oturuyorum kuşum oto sokağında çok kafe var tam olarak orada hangi kafe yada size uygunsa cep sinamasının orası iyimi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar