küçük motoruyla TÜRKİYE'yi dolaşan ÜMMET PERKİTAN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ümmet abi,fotoğraf güzelde bide kameran olsa orta halli! Bir sürü görüntü çekerdin.Sonrada uygun biryer bulup bunları kurgulatır belgesel yapardın.Zannedersem siteyi takip edenlerin %90'ının yapmak istediği birşeyi yapıyosun.Bazı imalarda burdan kaynaklanıyor olabilir.Yolun açık olsun abicim.İstanbul'a geldiğinde hepimiz seninle tanılşmak istiyoruz.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yolcu

bu cevap setr74 ve darkdıamonda şuanki km 45215 .istanbula üç hafta sonra geleceğim aranızda olurum .bende sizlerle tanışmak isterim cevabınızı hemen yazamıyorum çünkü devamlı yoldayım mola verdiğimde veya gece konakladığım yerde internet bulursam yazıyorum

hakkariden selamlar 15 dakika sonra şırnak a doğru yola çıkıyorum

Son düzenleme:
amcaya helal olsun demekten başka bi şey aklıma gelmiyo...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yolcu

takip edenler için yazıyorum şuan şırnaktayım sabah 8.30 da cizre silopi tekrar cizre nusaybin üzerinden urfaya devam edeceğim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
helal olsun valla tam benim istedigim şeyi yapmış abimiz :) motor biraz daha büyük olsa dünya turuna bile cıkar :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Yolcu

Bbrr Bu Cevap Sana Marmarise 1 Hafta Sonra Uğrayacağim Ben şu Anda şirnak/cizredeyim. Yarin Sabah 7 De Yola çikacağim. Urfa Antep Adana Mersin Antalya Fethiye üzerinden Marmarise Geçecem. Bir Hafta Sürer Herhalde. Yakinlaştiğim Zaman Mail Leşiriz.

Süper Moderatör (BBRR)
abi telefonum 0535 725 11 03 alo de ben seni bulurum sorun yok..
kalacak yerin hazır ..yavaş yavaş gel

Son düzenleme:
Yolun açık olsun ümmet bey.
Urfaya uğradığın zaman kadın hastalıkları hastanesi arkasında "sağlık kebapcı" sı var. kebapları nefiskarnını doyurur yoluna devam edersin (reklam olduğunu düşünmeyelim lütfen sahibi ile hiç bir tanışıklığım yoktur) tavsiye ederim. Oraların insanları çok sıcak kanlıdır.

Forumdan Uzaklaştırıldı
hayırlı yolculuklar ümmet bey,

sizi izmirde lastiğiniz patladığı zaman görmüştüm.. minibüse atıp gelmiştiniz bir servise gelmiştiniz... beni hatırlamamanız normal, okadar yolda kaç kişi ile tanışıyorsunuz... ben sizin motoru gördüğümde üzerinde çıkartma ve kartvizitler yoktu böyle çok harika olmuş...

arkadaşlar ben inanmıyorum photoshop dien felan varsa beni şahit yazın ben gördüm.... yollarda geziyor dayımız...

hadi hayırlı yolculuklar... ama resimlerin de yayımlandığında daha çok ilgi çekeceksin.. çünkü herkese böyle gezmek nasip olmaz... saygılar dayım. :rendeer:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar