Küçük kır gezintimiz

Bu gün hayatında hiç motosiklete binmemiş bir öğretmen arkadaşımla, daha önce gitmiş olduğum bir tepeye çıktık ve oranın civar yollarında biraz gezip yine rasgele yollardan aşağıya indik. paylaşmak istedim. iyi seyirler

Ardeşeni tepeden gören zirve
DSCF6002.jpg

DSCF6003.jpg

DSCF6004.jpg

DSCF6005.jpg

DSCF6006.jpg

DSCF6007.jpg

kıpkırmızı toprak, sağ tarafta ise çay tarlası
DSCF6011.jpg

DSCF6012.jpg

şu kapı nereye açılıyor acaba:p
DSCF6013.jpg

DSCF6014.jpg

DSCF6015.jpg

bu yol aşağı iner gibi diyor Veysel hocam
DSCF6017.jpg

kendimizi ödüllendirdik
DSCF6020.jpg

güzel ve şirin bir gezi olmuş, paylaştığınız için teşkkürler :)

Daha önceki gezi yazılarınızadatakip ettim, hafta sonu etkinlikliklerde her halde sizden mutlusu yok baksanıza o yörede nerede ise çıkılmadık tepe bırakmadınız ve tabiki bizimle paylaştığınız için size şükran borcumuz
vesselam..

teşekkür ederim güzel yorumlarınız için. Ardeşen civarında neredeyse bütün tepe ve dağlara çıktım ve bir çok toprak yollarından geçtim. hangi toprak yol nereye gider, neresi çıkmaz sokaktır, hangi yol hangi yola birleşir, bunlar hemen hemen zihnimde oluşmaya başladı

hacı yuregıne saglık, rızeden goruntulerı paylasıyorsun sonrada dur durabılırsen pc basında gezıler super, ılerıde karadenız turu dusunuyorum,musaıt olursanız sızınle tanısmak ısterım
paylasım ıcın tesekkurler

Ardeşen ve Pazar da Hava kuvvetleri birliği var bilir misin? Babamla 90 lı yıllarda oradaydık. :)
Kar yağar peder rahat 15 gün işe gidemezdi.

hacı yuregıne saglık, rızeden goruntulerı paylasıyorsun sonrada dur durabılırsen pc basında gezıler super, ılerıde karadenız turu dusunuyorum,musaıt olursanız sızınle tanısmak ısterım
paylasım ıcın tesekkurler

teşekkürler. tabiki de. ben de tanışmak isterim. güzel olur. beklerim. umarım gezinizi gerçekleştirirsiniz

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:06 ----------

Ardeşen ve Pazar da Hava kuvvetleri birliği var bilir misin? Babamla 90 lı yıllarda oradaydık. :)
Kar yağar peder rahat 15 gün işe gidemezdi.

yok, bilmiyorum.nerededir? evet,burada yukarılara bayağı bi kar yağıyor.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:08 ----------

güzel şirin ve kısa bir gezi olmuş...

teşekkür ederim. hemen hemen bütün gezilerime yorum yapıyosunuz. ilginize teşekkürler.

Mersin İl Temsilcisi
tebrik ederim yusuf kardeşim...
Allah, kaza bela vermesin :)

Memleket dediğin Rize gibi olmalı...güzel kareler...(hatları karıştrıdım burayı Artvin sandım önce sonra değiştirdim..):p

yalnız bu küçük bir kır gezisine benzemiyor...bildiğimiz safari havasında yav...:p

yalnız bu küçük bir kır gezisine benzemiyor...bildiğimiz safari havasında yav...:p

evet, aslında pek de küçük saylımaz, hatta biraz da keşif yapmak istedik daha yukarılara, fakat heyelan olmuş, yol kapalıydı, geçemedik, yoksa büyük ve güzel bir gezi olacaktı, bununla idare ettik :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar