Kim bu şekilde kullanıyorsa lafımızı esirgemeyiz. Scooter, cruiser, chopper, racing tür fark etmez yanlış hepsinde yanlış oluyor. Benim gözlemim istanbul'da trafik içinde kendini marc marquez zanneden hayal aleminde yaşayan bir güruhun olduğu yönündeydi. Çeşitli aralıklarla da patlıyorlar zaten. Gençler eyvallah fakat aynı zamanda cahillikten,yanlış yönlendirilmekten ve ülkemizdeki motor kültürünün berbat olmasından kaynaklanıyor bu yaşananlar.
Daha dün arkasında kız arkadaşı olan bir pulsar rs200 kilit olmuş büyükdere caddesinde son derece açık egzosuyla tapa gaz arabaları birer santim aralıklarla silme geçerek ilerliyordu arada geçecek yer bulamayınca kaldırıma yayaların arasına da dalıyordu! Bu neyin tarzı bu neyin çabası bu neyin kompleksi.. Bir santim diyorum ya. Ducaticisi de geldi, tenerecisi de geldi, Gs'cisi de geldi aynı trafikte efendi gibi geçebilecekleri yerden geçtiler geçemeyecekleri yeri zorlamadılar bile. Bu değil midir abicim bu işin doğrusu? Yoksa sıkışık Levent trafiğinde araçların arasından gazlayana kaldırıma çıkıp inene ekstra bir şeyler mi veriyorlar? Neyi kaçırıyoruz biz?