Küçük Çizikler ''2-3 CM'' çok canımı sıkıyor

Küçük cizikler en büyüğü 3 cm nerede ise fakat çok aşırı canım sıkıyor zaten cokta beyaz gorunmuyor pek fazla rahatsız etmıyor mılletı fakat ben aşırı rahatsız oluyorum bunları kapatmanın yolu varmıdır yoksa boşver olur böyle seyler tarzında seylermı dıceksınız cok merak edıyorum her dedıgını cok onemlı cogu kısı ılk aldıgın gün gibi olmucak ya koy gitsin diyor :)

Motorun hep sıfır mı kalacak 1-2 sene sonra çizikleri görmemeyi öğreneceksin mecburen, plastiklerde kırık çatlak falan olmadıkça sıkıntı yok bence.

Motosikleti
Hero X Pulse 200
Motorun hep sıfır mı kalacak 1-2 sene sonra çizikleri görmemeyi öğreneceksin mecburen, plastiklerde kırık çatlak falan olmadıkça sıkıntı yok bence.

katılıyorum, ister istemez o çizikler vs. oluşuyor.. benim motorum deposuna balkondan anahtarlık düşmüştü. o anda içim nasıl yandı anlatamam, ama yapacak birşey yok yaptırmayı düşünmüyorum:queen:

Turtle çizik gidericiler var eğer çok derin değilse işe yarıyor. İlk seferde belki çok fark göremessiniz ama 3-4 seferde uyguladığınızda yavaş yavaş yok oluyor çizikler.

Motorunun boya kodunu öğren. Ebay den o kod için rötüş sipariş et. 10 günde elinde olur, genelde ingiltereden geliyor. Çok göze batan çizikleri rötuşla doldurabilirsin. Çıkartma yapıştırmak da bir çözümdür. Motordur çizilir. Çok da kafaya takmamak lazım. keyfine bak.

Senin bedenin zamanla eskiyor, bırak malında eskisin senin bedeninden önemlimi ki kafana takıryosun. Zaman geçiyor zaman affetmez zaman eskitir. ok :)

Ya bi ben böyle olamadım arkadaş, eski motorumda da şimdikinde de hep çizikler oluşuyor tamam can sıkıyor ama yapacak bişey yok diye geçiştiriyorum, hele hele motoru yıkamak hak getire çamur içinde mübarek (gerçi kış bitmedi bi türlü) benzincide çok sıra var diye yıkatmıyorum, oto şampuanı güzel yıkama eldiveni aldım ama hortum olmadığı için bidonla su taşıma koyuyor diye onu da yapmıyorum ne pis bi adammışım ben yahu :queen:

üzüldüğün şeye bak, millet hususi eskitiyor motorunu:

004-3.jpg

Bu akımın adı da "Rat style" yani... sözlükten sen kendin baksan daha iyi :thumleft:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar