küçük bir kaza=küçük bir ders

Bu sabah her zamanki gibi işe gidiyordum. Alternatif güzergahım olan eminönü-karaköy-kabataş güzergahını kullandım benzin almak için... Kabataş Shell'den benzinimi aldım ve benziklikten çıkmak için hareket ettim.
önüme baktım (gideceğim istikamete) yol boştu, sonra kafamı sol arkaya çevirerek gelen bir araç varmı diye bakarken, biraz da gaz açtım.:pale:
O sırada gözümün önünden bir taksi geçti. Hızı fazla sayılabilirdi, yani kafamdaki hesaba göre hemen önümde durması imkansız gibi birşeydi. Sol arkamdan gelen başka bir araçda olmadığından gaz kesmeden yola çıkıyordum ki, aniden önümden geçen taksinin, hemen bir kaç metre önümde müşteriyi kaçırmamak için aniden durduğunu farkettim.:pr:
Sonuç son anda ani bir fren ile durdum, ama ön freni kilitlediğim için dengemi sağlayamadım ve sağa yatırdım motoru... (kendimle beraber):queen: herhangi bir hasar yok. ancak şunu söyleyeyim, motosikletim sağa yatarken sağ dizimin üzerine yattı, dizkapağım orta şiddette yere vurdu. Tahmin ediyorum ki dizliğim olmasa canım fena halde acıyacaktı, belki daha fazlası.
Taksiciye bir şey demedim. Çünkü ikimizde de hata vardı. Ben daha kontrollü çıkmalıydım. O da daha dikkatli bir şekilde durmalıydı sanırım

geçmiş olsun...bir anlık yanlış değerlendirme nelere mal olabiliyor...aman dikkat...

Geçmiş olsun.Burda korumaların önemi bir kez daha ortaya çıkıyor.Diz en zor tamir olan bölgelerden biri.

Tekrar geçmiş olsun.

dikkatsiz sürücüler çok tehlikeli hep tetikte durmak lazım geçmiş olsun...

Teşekkür ederim arkadaşlar,

Allah cümlemize kaza bela vermesin, bu gibi olaylar ders oluyor.

Zaten biryerden biryere giderken bu tarz kazaya namzet olaylar o kadar çok ki...

Örneğin işten eve veya evden işe giderken trafikte herkesin başından ufak tefek olaylar geçiyor.
Mesela adam önüne kırıyor, arkadandaki taciz ediyor, önüne bir yaya atlayıveryor, önündeki aniden duruyor, yol ıslanıyor, motor istop ediyor vs. vs. :pr:

Allah beterinden saklasın diyorum.

Bu kadarla geçmiş olsun. Umarım daha büyüğünü yaşamazsın arkadaşım ;)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
slm

Slm gecmıs olsun en kısa zamanda dızlık alacam bu kazadan bana ıyı bır ders cıktı:rendeer:

gecmis olsun sende ve motorda hasar olmamasi gayet super. aynisi babaminda basina gelmis o da saga yatirmis motoru.1 hafta topallamisti.

çok geçmiş olsun. baya baya düşmüşsün ben de taksiye gidip biraz laf atıp rahatlardım yerinde olsam.

hemen ön lastiğini değişmeni öneriririm sana

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun.Burda korumaların önemi bir kez daha ortaya çıkıyor.Diz en zor tamir olan bölgelerden biri.

Tekrar geçmiş olsun.

katılıyorum
Geçmiş olsun.
Diz konusunda dediklerin son derece doğru.Ameliyat olanların çok büyük bir kısmı aksamaya mahkum kalabiliyor.

çok geçmiş olsun. baya baya düşmüşsün ben de taksiye gidip biraz laf atıp rahatlardım yerinde olsam.

hemen ön lastiğini değişmeni öneriririm sana

aslında motosikleti kaldırdığımda birkaç defa marş almadı, sonra düzeldi.
ön tekerlek gibi motorun sağında solunda bir problem göremedim ama
dediğin doğru en azından bir tamirciye göstermek lazım, ne olur ne olmaz;
sağol dostum :cat:

Tekrar herkese teşekkür ederim arkadaşlar, :rendeer:

Son sözüm: başımıza gelen ve gelecek olayları paylaşalım ve
ders çıkaralım, ders çıkarmak için başımıza gelmesini beklemeyelim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar