Küçük Bir Ege Turu Nisan 15 tecrübeli arkadaşlarda yardım!!

nerelerde konaklacaksın??? bende ege, akdenız orta anadolu turuna hazırlanıyorum. istanbuldan 23 nisanda cıkacagım.....

aslında kafam bir hayli karışık.datça bodrum feribot seferleri 1 mayısta başlayacak.bu yüzden marmaris ve datçanın iptal olması gündeme geldi.eğer mayısa sarkarsa bu rota geçerli.

yoksa direk muğla üzerinden bodrum yapıp 2 gün konaklama düşünüyorum.yüksek ihtimal turgut reis konaklamalı olacak 5 sene önce orada gün batımını izlemiştim.harika bir duyguydu tekrar yaşamak istiyorum:cat:

bodrum sonrası milas üzerinden didim e laşıp apollon tapınağı yapmayı düşünüyorum.1 günde orada konaklayacağım yüksek ihtimal.:cat:

ertesi gün ise kuşadası-davutlar-efes-selçuk da toplamda 2 -3gece konaklama.:cat:

daha sonra cebimde kalan paraya bakıp yeni rotayı belirleyip sadece ve sadece motosilet.net te resimleri ve gezi notlarını elimden geldiğince paylaşacağım desteklerinizle.

aslında kafam bir hayli karışık.datça bodrum feribot seferleri 1 mayısta başlayacak.bu yüzden marmaris ve datçanın iptal olması gündeme geldi.eğer mayısa sarkarsa bu rota geçerli.

yoksa direk muğla üzerinden bodrum yapıp 2 gün konaklama düşünüyorum.yüksek ihtimal turgut reis konaklamalı olacak 5 sene önce orada gün batımını izlemiştim.harika bir duyguydu tekrar yaşamak istiyorum:cat:

bodrum sonrası milas üzerinden didim e laşıp apollon tapınağı yapmayı düşünüyorum.1 günde orada konaklayacağım yüksek ihtimal.:cat:

ertesi gün ise kuşadası-davutlar-efes-selçuk da toplamda 2 -3gece konaklama.:cat:

daha sonra cebimde kalan paraya bakıp yeni rotayı belirleyip sadece ve sadece motosilet.net te resimleri ve gezi notlarını elimden geldiğince paylaşacağım desteklerinizle.

şahin, zaten bir çok yerde listedeki kamp malzemelerine ihtiyacın olmayacaktır. mesela turgutreis/bodrum ayağında benim ve mes'lerin evi sana amade, marmariste keza öyle, bir çok kalacak yerin vardır. eh senin izmir taraflarında da tanıdıkların var biliyorum. o yüzden kamp malzemelerini asgariye indir. özel eşyalarınında bir kısmını (yedekleri) da istersen, önceden kargoyla yada bizlerle marmaris ve bodruma gelip gittikçe yolla, biz senin için muhafaza edelim, gelince üstünü değiştirir devam edersin ;) eh bu konaklamalarda karnını da doyuracağımıza göre .... bak malzemelerin yarısını yok ettik bile. sen başarırsın. şimdiden iyi yolculuklar. aklımız da kalbimiz de seninle unutma :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar