Küçüğüm

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
2000 yılında demi moora çok benzettiğim bi kıza köpekler gibi eaşık olmuştum.9 ay sürüm sürüm sürünüp, inim inim inlemiştim.9 ay bin tane rezillikten sonra yeter ulan söylicem kafamdan atıcam deyip kıza açıldığımda "HERŞEYİMİ ANLATACAK BİR DOASTIM VAR AMA NEDEN BAŞKA BİRİ OLMASIN " demişti.içimden ana avrat dümdüz gittim tabi. ama belli etmedim.

söylediği herif, ondan 9 yaş büyük evli zampara bir arkadaşımmış.(herif daha sonra zamparalıkları yüüznden boşanmak zounda kaldı ama aşık olduğum kızı da almadı)
hiç anlamamıştım.aşkın gözü hakkaten çok kör.

olayın sonrasında depresyona girdim.evde kırıp dökmediğim eşya kalmamıştı.ulan psikoloğa gideyim böyle olmicak dedim.bi psikologdan randevu aldım.bi gittim bilader, hatun 1.80 boyunda deniz seki gibi bişeydi. neyse görüşük ettik. lan ben bu kırık kafayla bi daha bu karıya gelmiyim dedim başka bi psikoloğa gittim .sen çok sinirlenmişsin dediler, antidepresanlar falan verdiler, aylarca uyudum....alkolizmin eşiğinden döndüm o dönem.sonradan çıktığım en paçoz kız bile o eaşık olduğum kıza 10 basardı.lan ne salakmışım dedim ama naapiyim o zaman ortamım o kadardı ,aşk böyledir.resmen koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi dersin.gereksiz bir duygu.almıyım, alana da meani olmiyim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
"a"ların önüne "e" getirmek nedense bana tuhaf bi zevk veriyor. ankaralı namık yerine ankaralı "nEamık" gibi. ...bi imam fıkrasında geçen "EEEAAUNZÜ" kelimesidnen çağrışım yaptı.dilime çok fena yerleşti.arap aksanı galiba bu.

rafi hoş geldin kanka,aha bende geldim ekip tamamlandı..:p

Ben o fıkrayı bilmiyorum. İçinde karı kız yoksa anlat da biz de gülelim biraz (Hasret kaldım, hiç gülmüyoruz ya).

Forumdan Uzaklaştırıldı
ya iğrenç bir fıkraydı .hiç de komik değildi.ama anlatan herifin çok komikmiş gibi eağzından salçayalar saç saça salya sümük anlatması çok komiğime gitmişti ve fırkraya değil herife gülmüştüm.o da fıkraya güldüğümü sanım çok mutlu olmuştu. maalesef "karı kız" da var.

Farklı bakış açıları dünyamızı zenginleştirmek açısından bi b*ka yaramıyor. HSCB bunun farkına varmadı daha. Ben herşeye garip bi açıdan bakıyorum, geyik malzemem bol oluyor ama sonuçta hayatta değişen bir şey yok.

Bir de farklı açıdan bakınca insanlar seni o açıyla özdeşleştiriyor, yalnız kalıyorsun.

Hepimiz yalnızız aslında.

Öykü çok dokunaklı be mustim.

rafi içinde karı kız varsa water burdayken sakın anlatma,

abi süzülmüşsün 13 msj feyk gibi duruyorsun:queen:

Yaaa hiç sorma adamım.

İstedim vermediler,
Sen nicki ni değiştirdin dediler...
Olsun be adamım, hayatta her şey mesaj demek değildir.:pr: :pr: :pr: :pr:
:salut: :salut: :salut:
Eüüüühüüü men mesaclarıımı istiyooooouummmmm.:salut: :salut:

Denize bir şişe attım. İçinde mesajlarını gönderiyorum. Okyanus kıyısında beklersen elne ulaşır mutlaka.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar