Kısa bir Ankara turu 
Umut kardeşim hoş geldin. Lastik konusunda ben kullandığımı tavsiye edeyim pirelli dura traction tercihimdir. Bozuk yollarda dağda bayırda bi sıkıntım olmadı. Arka lastiğim bitti sayılır onu da aynından yapacam ırc de sona yaklaştık. Tuna nın dediği gibi alacak olsam tekrar xr alırım. Hatta elinde kalmış bayilerden bi tane sıfır alma niyetim bile oluyor.
Tuna videonu ilk 5 dk kadar izledim sonra sardırdım birazkonuşsaydın iyi olurdu vlog hesabı
) egzozu çıkardın sanırım motordan.
senin attığın bakkallık mont iyi duruyor da kırmızı ampul gibiben şöyle bişey düşünüyordum bakkallık http://urun.n11.com/mont/durt-blast-soft-shell-mont-P59266038
halil abi sen sattın mı xr yi hemşerim ?
Motor çalışmıyor, ya akü ya konjektör cortladı![]()
Önceki gün hiç bir belirtisi olmayan akü bitikliğinin sonraki gün göstergeyi zor açabilmesi konjektörün son sürüşümden sonra hiç şarj etmediği izlenimi bırakıyor.
Ama aküye baktığımda çin malı duyulmamış marka olması ve son kullanma tarihinin 2017 yazması (3 yıl ömür biçildiği düşünülürse 2014 üretimi) 1,5 yılda ölüp hiç şarj tutmama ihtimalini aklıma getiriyor.
Dediğim gibi gösterge ilk başta yavaş yavaş geliyordu, artık hiç gelmiyor. Aynı şekilde park lambası da yavaş yavaş geliyordu. Ama sinyaller ve fren lambası canavar gibi yanıyordu (led) :silent:
Takviye ile çalıştırmayı deniyeceğiz biraz sonra, umarım komşuda akım ölçer vardır...
Tuna benim rr ın da akü cortlamıştı 2 yıllık yuasa akü yani. gittim 70 liraya 7 amper mutlu akü aldım canavar gibiyiz. Akü problem çıkardığı durumlarda vurdurdum bi kaç kere uğraşamam takviyelen)
xr ın akü can çekişiyor far açıkken çalışmıyor mesela kapatıp çalışturıyorum)

Tech 90 marka kevlar, korumaları kumaşı vs gerçekten güzel ve kaliteli his veriyor. Korumaları ciddi anlamda kaliteliNormal kottan farkı yok görünüşte, kimse fark etmiyor.
Sizin grubun da maşallahı var, motorlarınız efsane, Allah kaza bela vermesinGrubunuzdaki ER6F ve Katanayı görünce aklıma geldi, Hyonun borcu bitince 600cc + 125cc hayalimi gerçekleştireceğim sanırım. Cbf 600, ER6, GSF 600 S Bandit, GSX 600/750 F, GT650/650R. Yanına bir de XR ya da scooter. Şehir içi ağır motor cidden zor, Hyo bile ağlatıyor bazen
Yukarıda yazdığım motorlardan ER6 ya da GT650 alırsam 2. motor almam, onlar nispeten daha kıvrak, GT250R ayarında ağırlıkları.
Normalde 250 ile devam etmeyi ve büyütmemeyi düşünüyordum fakat geçen gün KTM Duke 690 ve 390 sürdüm. 390 neyse de, 690 efsaneydi, 150kg ve 74 beygir, alet uçuyor. o nasıl bir güçtürbirkaç saniyede 190 ı gördüm şaka gibiydi. Ondan inince benim Hyonun gidişi YBR gibi geldi. Ve o test sonrası bu kararı aldım
![]()