deneyimleri sizinle paylaşacam arkadaşlar,tam 5000 km yol yaptım.konyada otuuyorum.antalya,alanya,nevşehir,karaman,ve bu gece de muğlaya yola çıkacam.yolculuk asnasında başıma gelenler arka lastiğin patlaması,devir saatı kablosunun yerınden cıkması,egzozun uzerınde metal aksamının vıdasının düşmesi.bunların dışında hiçbir şekilde sıkıntı yaşamadım.gelelim performansa motorun en fazla airedınamığine göre verdiği mutlak hız 125 130 bundan üstü zaten çok sıkıntı.ben gazı tamamen acık gıtmıyorum.yaptıgım hız max 115 bu da benım ıcın yeterlı hız.titreşime belli olmuyor 110 da felan bn sızı sarsacak tıtıresımmler olacagını zannetmem.sadece depo cok tııtryor o kadar.motorun butun bakımlarını zamanında yaptırdım ve hep castrol power 1 10w 40 kullandım.eğere ki 115 km hızla felan gıdeceksenız cebınızı de düşünün ben bugun ankaradan geldım 50 tl benzınle toplam 310 km yaptım bu hızla.ama yedek depom duruyordu.motorun kesınlıkle lastıklerını desgıtrıdn o lastıklerle zaten 100 ün üzeri sıkıntı ben irc taktırdım tubless arka 90/90 zaten ancak sıgıyor mılımetre duruyor.ve de camurluga surtmus azıcık artcım oldugundan dolayı.önleri de aynı sekılde 1 bo buyuttum tabı bunu lastık patlayınca yaptım.siz siz olun lastıklerı dırek degiştirin.performans olarak gyet tatmınkar.yeterli ılk defa kullanacaklar için hiç üzmez sizi.ama servısınızde motorun butuk aksamlarını ıyıce sıkıstırın.butun vıdaları.benım servıısm allah razı olsun cok ıyı bakıyor moturuma o yönden şanslıyım.motor ıstersen 150 yapsın mumkun degıl stabıl gıtmesı cın elbet bı yerde yag aktıır bişey olur.vee egere kı cok skısıtırırsanız motoru sızı de yarı yolda bırakır.benim deneyimlerim bunlar.motorun bakımları hiç aksatmadım süper şekilde bakıyorum.keyfılı sürüşler dilerim
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:55 ----------
vw bişey daha plaka+ruhsat:154.5 plaka çıkartma 12.5 sigortayı da 75 tl ye yaptırdım +10 tl ek kağıdı cıkarttım.inanın sigorta dek geldı ben de anlamış degılım sirkette ergo sıgorta
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:55 ----------
vw bişey daha plaka+ruhsat:154.5 plaka çıkartma 12.5 sigortayı da 75 tl ye yaptırdım +10 tl ek kağıdı cıkarttım.inanın sigorta dek geldı ben de anlamış degılım sirkette ergo sıgorta