Kuba Kuba STR 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar bende kanuni cross 250 var yeni adım sayılır, genelde dağda, arazide kullanıyorum. aranızda hiç arka stop lambalarını led olarak değiştiren oldu mu. bir de on farı ve yuva tasarımını pek beğenmiyorum. Sizde değiştiren oldu mu hiç verebileceğiniz bir link var mı?

dostum str250 sayfasında kanuni motor ile ilgili soru soruyorsun yahu...

Arkadaşlar Rodaj Dönemimde Hayırlısıyla 300 KM'yi devirdim. Yalnız Bugun asfaltta 6ooo devrı bır geceyım dedim; 90 KM/H lere kadar ulastı. Cok da zorlamadım. Anlık hızlandım zaten. Rodajımı 0-60 KM/H aralıgında tamamlamaya calısıyorum...
ASFALTTA seyir Hızınız ortalama nedir... Rodajdan snra 80-90 la gıderse motor bıraz sıkıcı olacak gıbı :) Cünkü Rize De Arazıye Cıkılacak tüm yollar ASFALTTAN sonra baslıyor :)

Uploaded with ImageShack.us

Bu arada; Motorum Vıtrınde GÜNES ALDıgından dolayı KUBA yazısı kurumus ve dokulmeye baslamıstı. Bunun çözümü olarak KUBA ları söküp KTM yaptım :p

Arkadaşlar bende kanuni cross 250 var yeni adım sayılır, genelde dağda, arazide kullanıyorum. aranızda hiç arka stop lambalarını led olarak değiştiren oldu mu. bir de on farı ve yuva tasarımını pek beğenmiyorum. Sizde değiştiren oldu mu hiç verebileceğiniz bir link var mı?

arka stop lambalarını led olarak değiştirmiyoruz. çünkü zaten arka stop led :mrgreen:

arkadaşlar motora bugün plasti dip uygulaması yaptım. detaylar aşağıdaki başlıkta.

http://www.motosiklet.net/forum/mt-atolye-teknik-servis/110262-motorunuzu-kisisellestirin-plasti-dip-3.html#post2981321

@Sgurdal;
Dostum Benim STR de de gunes solmasi mevcut. Hatta yandaki kuba yazilari gunesten kuruyup dokulmeye bile baslamisti. Ben de sokup KTM yazdm.
Bu tarz ucuz maliyetli guzellestirme teknigi dusunuyordm. Bunu nasil yapiyorsun? Arkali onlu mu boyuyorsun? Sokmesi nasil oluyor?
Bi yardimci olursan ben de yan grenajlara uygulayayim...

normal sprey boya yaparmış gibi uyguluyorsun. arkaya gerek yok sadece dıştan boyamak yeterli. sökmesi çok basit kolayca çıkıyor. youtube de plasti dip yazıp videoları izlersen uygulama ve sökme işlemi videoları var.

Benim Zongshen'de satıldı gibi. Bakalım kısmetse bu ay içinde bende STR250'mi almış olurum.. Hala sıfır mı yoksa ikinci el mi kararını veremedim.
Mesela şöyle bir ilan var 700km'de yazmış 2012 model yeni tip. Fiyatıda gayet makul bence.. Ama Ankara'dan gidip alıp nasıl getirebilirim onu bilemiyorum..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kuba-baslangic-motoru-denemeden-almayin-garantili-119852469/detay/

750 KM deki bir Motor Araziye girmişse; Rodajından süphe ederım :) Gerci Cogu ınsan Bu motorlarda rodaj onemsız dıyor fakat ben oyle düşünmüyorum :)

Arkadaslar; Yukarıda bırsey sormustum ama cevap veren olmamıs... Motorlarımızın otoyolda seyır hız ortalaması nedır ? Rodajdan sonra da 80-90 la mı gıdecegız yoksa?

Gün ıcerısınde ASFALT gezınmelerım :)

Benim Zongshen'de satıldı gibi. Bakalım kısmetse bu ay içinde bende STR250'mi almış olurum.. Hala sıfır mı yoksa ikinci el mi kararını veremedim.
Mesela şöyle bir ilan var 700km'de yazmış 2012 model yeni tip. Fiyatıda gayet makul bence.. Ama Ankara'dan gidip alıp nasıl getirebilirim onu bilemiyorum..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kuba-baslangic-motoru-denemeden-almayin-garantili-119852469/detay/

antalyadan motor alırken 2 kere hatta 3 kere düşünün derim.

750 KM deki bir Motor Araziye girmişse; Rodajından süphe ederım :) Gerci Cogu ınsan Bu motorlarda rodaj onemsız dıyor fakat ben oyle düşünmüyorum :)

Arkadaslar; Yukarıda bırsey sormustum ama cevap veren olmamıs... Motorlarımızın otoyolda seyır hız ortalaması nedır ? Rodajdan sonra da 80-90 la mı gıdecegız yoksa?

benim sürüş hızım 70-80 km civarında. sıkıştırdın mı 100 de yapıyor ama çok devir çeviriyor ve rahat gidilmiyor. en rahat 70-80 km ile hemde ekonomik. ben hız aramıyorum zaten.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gençler abiler kardeşler :)

Ankara da ikinci el az kullanılmış temiz bir motor varsa almak istiyorum.

ilgilenen varsa site üzerinden görüşebiliriz.

ikinci motordan zarar gelmez :)

dostum str250 sayfasında kanuni motor ile ilgili soru soruyorsun yahu...

Dostum str sayfasında olduğumu iyi hatırlattın fakat sorumu iyi okursan, yazı kanuni motoru içermesine rağmen motor modeli ile bir alakası yok. Farı ve arka stopu led yan sanayi değiştiren biri vardır belki diye sordum.

Evet demekki rodajim iyi gidiyor. Ortalama 80 kmh ile seyredilebilir STR ler ile. KALAN 150 KMyi de 60/70 kmh araliginda tamamladigimda islem tamamdir. Zaten sonra full arazideyiz.
*Kafa grenajindaki tikirtiyi hallettim. Hafif yukariya kaldirinca grenaji, ses olmuyor daha.
*Musait bir zamanda kafadaki ziriltiyi da hallederim...
4000 devre kadar olan cekis cok hosuma gidiyor :)

Dostum str sayfasında olduğumu iyi hatırlattın fakat sorumu iyi okursan, yazı kanuni motoru içermesine rağmen motor modeli ile bir alakası yok. Farı ve arka stopu led yan sanayi değiştiren biri vardır belki diye sordum.

sorunuzu yukarıda cevaplamıştım.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...-denemeden-almayin-garantili-119852469/detay/

Gençler abiler kardeşler :)

Ankara da ikinci el az kullanılmış temiz bir motor varsa almak istiyorum.

ilgilenen varsa site üzerinden görüşebiliriz.

ikinci motordan zarar gelmez :)

Arkadaşlar STR düşünüyorsanız yabancıya gitmesin...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kuba-sadece-mecburiyet-den-106446434/detay/

ben gerek duymadım,arka stop ve sinyaller led zaten.şimdiye kadar bir sorun çıkarmadı...

Arkadaslar; Buguün birsey farkettım. 2. Vıteste Kakıs yaparken; debrıyajı bırakınca ön dıslı bölümünden " tııırrrrrttttttt" dıye bır ses gelıyor. Neden acaba ? Normal bırseymı? Yoksa zıncır ayarımda bırseymı var?

[url]http://img600.imageshack.us/img600/8444/kubatrr.jpg[/URL]

Arkadaslar; Buguün birsey farkettım. 2. Vıteste Kakıs yaparken; debrıyajı bırakınca ön dıslı bölümünden " tııırrrrrttttttt" dıye bır ses gelıyor. Neden acaba ? Normal bırseymı? Yoksa zıncır ayarımda bırseymı var?

mümkünse 2.vites'de kalkma.o sorun hepsinde var.zincirin gevşek olmasından kaynaklı olduğunu düşünüyorum...

Arkadaslar bır soru daha;
Yedek Depoya nasıl gecıyor bızım motorlar?
Veya Yedege alma düğmesı nasıl durmalı?
Benım motorda su sekılde duruyor? Doğru mu acaba?

O halde bir soru daha :)
125 lik Motor zinciri takılan motorlarımızın zincirini değiştirmek istiyorum. Zincir ebatını birisi yazabilir mi ? Ben bulamadım internetten...
Oringli zincir almayı düşünüyorum...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar