Kuba Kuba STR 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Zincir ebatını ben 428 diye biliyorum. Yanlışım varsa bilen arkadaşlar düzeltsin. Bu arada zincir değiştiren arkadaşlar oldu mu? Zincir konusunda tavsiyede bulunabilir misiniz?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
O-ring değil ki bu ??? Wiwi markasını ben çan-çin-çon olarak biliyordum, ama mustafa söylüyorsa vardır bildiği. DİD iyidir tabi..

wiwi çinden bir iki tık üstte kalitede bence.

bizim rks nin parçalarını da wiwi üretiyor. ( dişli felan fıştık )

bizimkini ürettiğinden değil, fiyatı ve kalitesi belli ediyor kendini ;)

4.28 fakat kac bakladır acaba ?
Ayrıca Zincir Kalitesi olarak SFR nın O-rıngli Zincirleri de güzeldir. GT250 Lerin bir cogunda kullanılıyor... Kalitesi fena değil

ben KLR de bile SFR'nin Oringli zincirini kullanıyorum. KLR nin gücünü torkunu bile kaldırıyor. hafif bir bolardı ve gerdim, okadar. 60-70tl gibiydi fiyatı.
alacağınız zincir muhtemelen uzun gelecek, artan baklaları kenarıda saklayın derim.

:) :) :)
bu tarz asfalttan bir gezi olduğunda aynı şeyi ara ara bende yapıyorum, napayım sıkılıyorum ama. arkamda beni tanımayan biri var ise hop oturup hop kalkıyormuş, yoldan çıktığımı kontrolü kaybettiğimi zannediyormuş :)

hehe bende yaparım aynı şeyi, hatta araziye dalarım kestirmeden çıkarım falan :mrgreen:
asfaltta gitmek çok sıkıcı gerçekten

Arkadaslar Bugün birsey farkettım. Gazı bıraktıgım zaman patlama yapıyor egzoz :) Normal birşey mi acaba?
Henüz 365 KM 'de ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar