Kuba Kuba STR 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

normal.
sen bi de egsozu açtırdıktan sonra sesi dinle :)
benimkinde king marka var çok güzel patlıyor

aynen bende elcik koruma konusunda Özraceye katılıyorum, 50tl verip 2.düşüşte çöpe gidecek olanı almaktansa 100tl verip progripin bu modelini almak çok daha mantıklı. neredeyse ömürlük, kaya gibi :)

aynen bende elcik koruma konusunda Özraceye katılıyorum, 50tl verip 2.düşüşte çöpe gidecek olanı almaktansa 100tl verip progripin bu modelini almak çok daha mantıklı. neredeyse ömürlük, kaya gibi :)

Yok yav, 100 TL vermeyin ;

http://www.aliexpress.com/item/Handguard-for-KTM-Hand-guards-motorcross-off-road-motorcycles-Red-Color-Free-Shipping/523007221.html

Yok yav, 100 TL vermeyin ;

http://www.aliexpress.com/item/Handguard-for-KTM-Hand-guards-motorcross-off-road-motorcycles-Red-Color-Free-Shipping/523007221.html
fiyat çok iyi, paylaştığın için sağol Polat. fakat üzerinde bir marka ismi yazmıyor. progrip ile aynı malzeme kalitesi ve aynı sağlamlığa sahipmi acaba, alıp denemek lazım. ben KLR650 de aynısının progrip yazanını kullanıyorum 4-5 kere motoru yatırdım banamısın demedi, klr nin ağırlığını kaldırıyor çok memnunum.

fiyat çok iyi, paylaştığın için sağol Polat. fakat üzerinde bir marka ismi yazmıyor. progrip ile aynı malzeme kalitesi ve aynı sağlamlığa sahipmi acaba, alıp denemek lazım. ben KLR650 de aynısının progrip yazanını kullanıyorum 4-5 kere motoru yatırdım banamısın demedi, klr nin ağırlığını kaldırıyor çok memnunum.

Emin ol aynı kalitede :wiinkk: Malzemeden az çok anlarım, birkaç kez de test etmek zorunda kalmış bulundun :( Gercekten cok saglam. Yamuldu hatta biraz, sonra el yardimi ile duzelttik, sorun olmuyor

Emin ol aynı kalitede :wiinkk: Malzemeden az çok anlarım, birkaç kez de test etmek zorunda kalmış bulundun :( Gercekten cok saglam. Yamuldu hatta biraz, sonra el yardimi ile duzelttik, sorun olmuyor

ha motorsikletinde kullanıyorsun yani. öyleyse tamam ozman:cat:
ortadan geçen alüminyum çubuğun(keza alüminyum bağlantı aparatlarının) kalınlığı ve mukavemeti beni çok çok şaşırttı. istenileni veren bir ürün

bilsem bundan alırdım yaw çok uygunmuş... ama almış oldum bi kere o 50 liralık olandan, kırılana kadar kullanırım napayım

yanlış okumadıysam bu linkte en az 5 çift alman lazım diye bir yazı var...

Yok dostum, "bulk price" dediği şey indirimli fiyatı, o da "5 tane alırsan 26.15$ dan veririm" demeye getiriyor. Normalde tanesi 27.53 diye görüyorsan 1 tane sipariş edebiliyorsun demektir :wiinkk:

arkadaşlar str 250 almyı düşünüyorum ve sizin tavsiyelerinize ihtiyacım var sıfır alıcam 2013 model 4400 12 taksit sice iyimi ve de bu fiyata tavsiye edebileceğiniz bşka motor varmı ? asya lara baktım ne kadar şekli iyi olsa ve su soğutmalı olsada sanırım sıkıntılı bir motor ve fiyat ta yüksek . str 250 nin eksiklik veya fabrikasyon sıkıntıları varmı tavsiye edermisiniz ?

Ben 1 Hafta once aldım. 3750 TL ; 2012 Model; Karta 12 taksıt seklınde. Fakat Eski kasa yanı sıyah lantlı olanlarından. Sanıyorum yenılerı ıle arada JANT RENGİ ; AMORTİSÖRLER ve ARKA FREN MERKEZİ dısında fark yok. Ben Rize de oldugum için ve Buralarda yenı kasasının henüz olmaması nedenıyle eskı kasayı tercıh ettım. Memnunum. Su an 400 KM 'de ; rodajı tamamlamaya calısıyorum :)
ASYA lar cok sıkıntı verdı kullanıcılarına ve 6000 TL verılmez o motora. Ama konfor olarak STR den daha rahat. Cinli oldugunu hıssettırmıyor ASYA...

@ SYANUR ;

Bu site Türkiye ye ait mi yoksa yurtdısı sıtesımıdır? Nasıl alım yapıyoruz?

4250 TL 'ye Maltepe de bir bayi KARTA 12 Taksit seklinde verıyor :) Oraya da bır bak ıstersen...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kuba-4.250tl__motosiklet-bizim-isimiz_4.250tl__stokla-sinirlidir-119267382/detay

Şurasında bir sorun var diyebileceğiniz bişeyi varmı motorun ?

arka fren merkezi kronik arıza yapar. sayfalarca konuşuldu biraz araştırın görürsünüz.

---------- Post added at 15:35 ---------- Previous post was at 15:33 ----------

Bu site Türkiye ye ait mi yoksa yurtdısı sıtesımıdır? Nasıl alım yapıyoruz?

çin sitesidir fakat güvenle alabilirsiniz bende alıyorum birçok şey. üye olup kredi kartı ile alıyorsunuz. 20 gün ila 1 ay içinde siparişiniz geliyor.

Yok dostum, "bulk price" dediği şey indirimli fiyatı, o da "5 tane alırsan 26.15$ dan veririm" demeye getiriyor. Normalde tanesi 27.53 diye görüyorsan 1 tane sipariş edebiliyorsun demektir :wiinkk:

bunu öğrendiğim iyi oldu,teşekkürler :wiinkk:

Şurasında bir sorun var diyebileceğiniz bişeyi varmı motorun ?

-en belirgin sorun arka fren merkezi ama benimkinde hala sorun çıkmadı 4900km deyim.
-sele ince uzun oturuşlarda popo'yu rahatsız ediyor.
-benzin musluğu var,benzini bitirmemeye çalış yada stop etmeden hemen yedeğe alman lazım.olduki bitti;hemen çalışmıyor 5-10dk mola vermen gerekir.bekledikten sonra çalışıyor...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar