Dediklerine gore depoda su varmis yagmurda eve aldigim motorun deposuna nasil su girer kaldi ki motosiklet hele ki kross motosiklet zaten zor sartlarda gidebilmek icin tasarlanmaz mi (ayrica henuz asfaltin disina cikmadan)
Ben de bir kuba kullanıcısıyım , motorumun depo kapağı depoya gömme !, geçenlerde motoru yıkayayım dedim , motor meyilli bir yerde , ön tekerleği yokuşa doğru duruyordu !!! , neyse yıkadım , gömme kapaktan su kaçabilir diye aklıma geldi , kapağı bir açtım ki !! , depo ağzına kadar , su varmış , kapağı açtığım gibi sular içine kaçtı , gömme kapak bölümünde su tahliyesi için küçük bir delik var fakat motor yokuşa doğru meyilli olduğu için su arka tarafa birikiyor ve bu tahliye deliğine ulaşmıyor , kapakta lastik conta var bu suyu ne kadar engeller ki ? . Tabiy hemen depoyu bir su pedine boşalttım ve suyu ayırdım , konunuzu okurken aklıma geldi belki sizinkide böyle olablir !!.
Servis konusuna gelince , bazı kendini bilmez , kendini kurnaz sanan , işinde bile kendini geliştirememiş , üç kağıtçı insanların ağına düşmek üzüyor insanı , aslında yaptığı işe dahil , fatura alınıp bunların anası ağlatılır fakat vakti bol insan lağzım , çok haklısınız "Karşıyaka motoruda" afişe etmeniz iyi oldu , işimiz düşerse gitmeyelim bari , uzun süre geçmiş !, yinede geçmiş olsun.