iyide bantla yada başka birşeyle sabitlersek buseferde motoru kitliyemiyeceğiz, başka bir çare bulmak lazım, ama nerden yaptığını bulmanız iyi olmuş. Gerçi kask olduğu için beni çok fazla rahatsız etmiyor bu zırıltı. Kullanma klavuzu ve garanti belgesi tekbir küçük kitapçık, bu garanti belgesini nasıl vermezler sana, 500-1000-2000 ve 4000 bakımları var, serviste yağ değiştiştirdğini gösterir yerlere servis kaşesini vuruyor, Bence aldığın bayiden biranönce bu kitapçığı al ve kaşelerini vurdurki yarınöbürgün motorla ilgili bir sorun olduğunda garantiden yaptırasın. evet 1litre yağ alıyor, oyüzden rahat ol. motor soğuduktan ve yağ aşağıya süzüldükten sonra dik konumda sağdaki camlı kısımdan kontrolünü yapabilirsin.
Ben 20-50 castrol kullanyorum hava sıcak diye, kışın 10-40, 15-40 ideal olur bence. lastik havaları her marka ve ebadın farklıdır ve yan tarafında yazar, bizim ebattaki lastiklerdede 32psi yazıyor ama ben 30-31basıyorum.
Ben 20-50 castrol kullanyorum hava sıcak diye, kışın 10-40, 15-40 ideal olur bence. lastik havaları her marka ve ebadın farklıdır ve yan tarafında yazar, bizim ebattaki lastiklerdede 32psi yazıyor ama ben 30-31basıyorum.
Son düzenleme: