Merhaba arkadaşlar. Sıfır Kuba STR 250 almayı düşünüyorum ama sahibindende baktığım motorların hepsinde 2012 model yazıyor. Yok mudur bu motorun 2013 modeli beni bu konuda aydınlatabilir misiniz ?? Çok teşekkürler.
arkadaşlar daha önce zealsun 200gy'lerden kullandım torku yüksek hızı iyiydi sadeece bazı kronik problemleri vardı ve bıktırdı sattım şimdi ise;
lifan250 2012 7500kmde
xtreme max 2012 9000kmde
str250 2012 1700kmde
aşağı yukarı fiyatları aynı gördüğünüz gibi ikinci el ve temiz gözüküyorlar, görmeye gideceğim tabi ki ama sizce hangisini seçmeliyim? bana olumlu olumsuz yönlerini seçiminizle beraber söylerseniz sevinirim mesela strde arka frenin şişme olayı gibi... xtreme max biraz dar gibi gözüküyor gözüme ve 150cc olması biraz geri planda bırakıyor ama olumlu yönleri olduğu içinde onuda düşündüm fikirleriniz için şimdiden teşekkürler ve lütfen 2.el japon bak ya da başka bir şey seç demeden bu 3ü arasından yardımcı olursanız sevinirim..
Cevap icin cok tesekkurler crossta zirilti takirti oluyo bide sonucta cinli kontrol lazim inanir misin valla ben karburator kapaginin vidasini bazen her isikta sikiyodim onlar koymaz vites gecis arasi kisa denildi ve de fren en korktugum malum onemli yoksa grenaj far hepsinde dert olabiliyo eskisehir-zonguldaktayim malesef![]()
Cevap icin cok tesekkurler crossta zirilti takirti oluyo bide sonucta cinli kontrol lazim inanir misin valla ben karburator kapaginin vidasini bazen her isikta sikiyodim onlar koymaz vites gecis arasi kisa denildi ve de fren en korktugum malum onemli yoksa grenaj far hepsinde dert olabiliyo eskisehir-zonguldaktayim malesef![]()
Arka fren merkezi o kadar büyütülecek bir sorun değil.Birçok kullanıcı bu konuda bir sıkıntı yaşamamış.Benim gibi sıkıntı yaşayanlarda başka bir fren merkezi yaptırarak sorunu çözmüşler...
Ayrıca benim motosikletin sinyalleri de erimedi...Grenajlarda ki zırıltıyı ilk defa duydum.Genelde direksiyon kilidinin zırıltı yaptığı söyleniyor...Onun çözümü de önceki sayfalarda mevcut.
Hocam Pipo ve Bujiyi NGK marka ile değiştirirseniz bir daha sorun yaşama ihtimaliniz çok düşük olur. Bende o şekilde yaptım rahatım artık![]()
Bu arada bu haftaiçi çok büyük ihtimalle bir XT600e alıyorum. Str250'mi de satacağım kesin olarak. Arka fren dışında bir sorunu yok. Sahibindene 3450 yamıştım saçma tekliflerden dolayı ama 3000TL'ye kadar vereceğim.
FİRADİ bundan önceki sayfalarda motorun artısı ve eksisi üzerine birçok yazı mevcut...
Maksat forum hareketlensin...
Isparta Cross Enduro olarak 02.03.2014 tarihli gezimizden çok kısa bir video ...
Bu Motorlar Buraya Çıkmaz
http://youtu.be/FhjJC8m90YQ
http://youtu.be/FhjJC8m90YQ
(Videonun sağ altındaki çarktan HD seçeneğini seçmeyi unutmayın)
beklediğim videolar geliyor
tembel bir milletiz ne yazıkki, okumuyoruzr:
Fuarda Salcano'nun standında str gördüm. Aynı tasarımda sadece sticker farkıyla getirmişler. Bu str için iyi oldu yedek parça için bir alternatif doğdu. http://www.salcano.com/motor.php?cesit=4
ama daha hiçbirsey yok sitede ne özellik ne baska bişey sadece modeli koymuslar